Ozana Barabancea, dată afară de la şcoala de muzică. “Am studiat cu nuiaua în spate!” Ce relaţie a avut artista cu mama ei

Publicat: 16/02/2018 | 19:30

Ozana Barabancea şi-a făcut opreaţie de micşorare a stomacului şi a reuşit să slăbească aproape 40 de kilograme. În prezent, are o siluetă de invidiat. Invitată în cadrul unei emisiuni, vedeta a dezvăluit motivul pentru care a recurs la această intervenţie chirurgicală.

Recent, în cadrul unui interviu, Ozana Barabancea a vorbit despre copilărie şi despre relaţia cu mama ei, care a decedat la scurt timp după ce artista i-a promis că nu va renunţa la muzică.

„Ştiam de mică că voi fi muzician, chiar dacă nu ştiam exact cum. În clasa a 7-a m-au dat afară de la şcoala de muzică, dar s-a dus mama cu săru’ mâna. Ulterior, am studiat cu nuiaua în spate. După ce i-a promis mamei că nu mă las de muzică, fiinţa cea mai dragă a murit. Nu a fost un moment uşor. Părinţii mei au dispus de bani, iar tata avea mulţi oameni în subordine. Nu consider că moartea există. Există doar întâlnirea cu Hristos. Mergeam la discotecă cu fetele şi mă rupeam. Atunci, dacă îmi spuneai că sunt grasă te uram”, a spus Ozana Barabancea.

Citește și...