A slăbit 40 de kilograme, după ce şi-a tăiat stomacul! Ozana Barabancea a spus care e secretul din dieta care a transformat-o total: „Regim pe bază de…”

Publicat: 24/01/2018 | 14:57

La mai bine de şapte luni după ce şi-a făcut operaţia de micşorare a stomacului, Ozana Barabancea are cu 40 de kilograme mai puţin. Jurata de la "Te cunosc de undeva!" e de nerecunoscut şi, spune ea, nu are de gând să se oprească aici. În plus, în cadrul unui interviu oferit recent, artista a dezvăluit secretul din dieta pe care o urmează după ce şi-a tăiat stomacul.

Prezentă în platoul unei emisiuni, Ozana Barabancea a mărturisit că s-a decis să apeleze la această operaţie dificilă, pentru că starea ei de sănătate era destul de delicată. În cadrul interviului, vedeta a mai spus ce alimente a scos din alimentaţie, dar şi cum se menţine în formă.

„Înainte mâncam dezordonat. Trebuie să avem nu doar o alimentaţie sănătoasă, ci să alocăm şi timp pentru a mânca. Atunci când mâncăm, nu trebuie să dăm sms-uri, nu trebuie să ne uităm la televizor, nu trebuie să vorbim la telefon, trebuie să ne deconectăm. Acum mănânc trei mese pe zi. Mănânc şi dulce, dar important este să renunţi la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utilă”, a declarat Ozana Barabancea în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Artista consideră că este esenţial să ne educăm copiii ca să poată discerne între ce le face bine şi ce nu, dar şi să poată alege singuri să mănânce sănătos.

„Ar trebui învăţaţi de mici, ar trebui făcute cursuri de nutriţie, de gătit. Să ştie ce să cumpere când intră într-un supermarket”, a mai spus Ozana Barabancea.

Secretul din dieta urmată de Ozana Barabancea: „Am ţinut şi o dietă pe bază de proteine, ciuperci, ouă de prepeliţă. Mi-a fost bine. (…) Mi-am micşorat stomacul. M-am operat în urmă cu şapte luni. Acum mănânc maximum 100 grame la masă, incluzând felul 1, felul 2 şi desert. Nu mai pot să văd mâncare în faţa ochilor. Acest lucru este cauzat de operaţie. Secretul constă în a nu ciuguli. Nu mai mănânc de dragul de a mânca. Mănânc pentru că vreau să mă hrănesc. Nu mai sunt sclava papilelor gustative. Dimineaţă am mâncat avocado cu peşte la cuptor. Ultima mea masă a fost la ora 18:30. Am mâncat brânzică. Eu fac sport în fiecare dimineaţă. Fac exerciţii uşoare, blânde. Dacă nu le fac, sunt slăbită, la propriu, toată ziua. Operaţia m-a obligat să fac sport. Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană”, a mai povestit jurata de la „Te cunosc de undeva!”.

În prezent, vedeta urmează un regim de viaţă sănătos, care include mese regulate, activitate fizică. La un moment dat, vedeta a recunoscut că, atunci când priveşte pozele în care era sensibil mai plinuţă, nu îi place ce vede. În trecut, Ozana Barabancea a ajuns să cântărească 120 de kilograme, iar după ce s-a pus pe slăbit, ea şi-a propus să aibă o greutate la fel ca în adolescenţă: 60-62 de kilograme.

Ozana Barabancea şi-a făcut operaţia de micşorare a stomacului pe 20 iunie 2017.

Citește și...