Acasă » Vedete » Am pătruns într-unul dintre cele mai luxoase apartamente din România!

Am pătruns într-unul dintre cele mai luxoase apartamente din România!

De: Marius Niţă 18/02/2018 | 23:11
Am pătruns într-unul dintre cele mai luxoase apartamente din România!
Nicusor Stan este un investitor cu gust

A construit și a amenajat case care ar putea concura cu cele ale vedetelor de la Hollywood. Cunoscutul om de afaceri Nicușor Stan a investit 12 milioane de euro într-un complex rezidențial cu facilități de top. Acesta ne-a invitat în cele două apartamente ale sale în care nu a investit doar bani, ci și mult bun gust. Totul este automatizat și, ca să ne lase cu gura căscată, e suficientă o simplă apăsare de buton. Dressing-ul milionarului găzduiește peste 500 de costume, șemineele sunt departe de cele obișnuite, iar pereții sunt placați în cupru. Altfel spus: lux, opulență, bun gust, totul pus la punct ca-n revistele de design. Iată, așadar, imagini cum nici la hotelurile de cinci stele nu vedem, numai la CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Așa arată două apartamente despre care am putea crede că sunt locuite de vreun șeic putred de bogat. Sunt, însă, ale unui cunoscut om de afaceri care a reușit să-și vadă visul cu ochii după 33 de ani de muncă. La bază avocat, Nicușor Stan a intrat în afaceri cu o celebră sală de evenimente, în care multe vedete și-au organizat nunțile. Omul de afaceri dezvoltă acum un proiect mult mai amplu. Un cartier rezidențial cu 140 de apartamente în care a investit 12 milioane de euro. Însă, ale lui sunt de departe cele mai spectaculoase.

Un apartament într-un complex rezidențial, primul meu apartament mobilat și aranjat de mine, personal, ca investitor. Trebuie să-ți folosești imaginația în primul rând. Suntem la intrarea în primul apartament. S-a folosit oglindă fumurie pentru că oglinda îți dă impresia de un spațiu mai amplu și fumurie tocmai în ideea de a nu te vedea 100%, să dea impresia de intimitate.

Văd că ați ales și calorifere în același ton.

Da, tot cu oglindă fumurie, sunt foarte slim pentru că într-un apartament ai nevoie de cât mai mult spațiu”, explică Nicușor Stan.

Piesa de rezistență a apartamentului atrage privirile încă de la intrare. Peretele îmbrăcat în cupru și șemineul care și răcorește casa, nu doar o încălzește. Un șemineu electric care, pe timp de iarnă, îți dă căldură, pe timp de vară e folosit ca aer condiționat, schimbă culorile, îți creează o stare de bine. Dar cel mai important e peretele de cupru, aducător de liniște și de fericire.

Cuprul e de la noi, din România sau e adus de afară?

Nu, sunt plăci aduse de afară, montate de oameni din România, precizează milionarul.

Cei care mai fură cupru ar trebui să știe că e destul de păzit apartamentul lui Nicușor Stan. Ne-a furat privirea zona barului, unde tronează cele mai fine licori. ”Totul trebuie să fie deschis, la vedere. O insulă pe centru, cu câteva scaune, barul la vedere, practic îți dă libertatea să te plimbi și să folosești zona de bar ca masă. Cred că e zona în care poți să te așezi alături de prieteni la povești, la un pahar de vorbă”, spune milionarul.

Și după mai multe pahare, canapelele din zona livingului sunt suficient de comode pentru relaxare.

(NU RATA, DOAR PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: VIDEO EXCLUSIV. A produs milioane € din retrocedări şi stăpâneşte, din umbră, terenuri vaste în Capitală. El este cel mai bogat funcţionar public din România! În declaraţia de avere are doar o Skoda, dar trăieşte într-un lux de nedescris…)

Cel de-al doilea apartament deținut de omul de afaceri întrece de departe pretențiile celor mai exigente hoteluri de cinci stele. Pereții dintre camere lipsesc cu desăvârșire, dar au fost înlocuiți de cabluri stilizate care delimitează spațiile. Totul este de un lux orbitor și tehnologizat mai ceva ca o navă spațială. ”Este apartamentul prezidențial! Este cel mai frumos apartament din complexul meu. Ideea a fost în totalitate a mea, faptul că am ales să dau în totalitate pereții jos și totul este open. Practic, fiecare zonă este delimitată de niște cabluri având posibilitatea să vezi din orice colț chiar și acest șemineu. Este vorba de un șemineu pe bază de abur de apă, un produs nou în România”, spune dezvoltătorul.

”E foarte relaxant. Chiar îmi vine cu greu să mai plec din acest apartament, aici dorm eu. Mă simt ca în concediu în acest apartament. Nici la hotelurile de cinci stele n-am văzut așa ceva”, adaugă el.

Televizorul ”ascuns”

Și, dacă nu are chef să se uite la televizor, nu doar că-l stinge, ci și îl ascunde.

Un televizor care pleacă de aici, cât îl vedeți de mare. Totul e automatizat, în clipa în care vrei să ai vizibilitate către terasă, televizorul intră la locul lui în mobilier, se închide și îți dă posibilitatea să ai vizibilitate pe geam. Și perdeaua este automatizată, printr-o simplă atingere sau pe telecomandă.

Doar o atingeți și ea pleacă singură așa?

Sigur, există și o telecomandă în acest sens, când vrei ca toată casa să fie luminată, cu o atingere de buton se deschid toate perdelele și draperiile din casă”, arată Nicușor Stan.

Pe care parte a patului dormiți?

După cum vezi, am căștile acolo.

Pe cealaltă parte nu văd nimic, cine ocupă celălalt loc?

Iubita mea…

E destul de ordonată, bag de seamă, nu lasă lucruri.

Sigur că da. După cum știți, sunt divorțat de patru ani și ca orice om matur trebuie să avem și o iubită.

Aici e dormitorul, în stânga avem biroul, în dreapta e zona de dining.

Aveți și o bucătărie, gătiți?

Mai și gătesc câteodată. Vorbim de o bucătărioară mică, pentru că nu mănânc pe acasă este de ajuns.

Ca și în celălalt apartament, aveți un loc dedicat spirtoaselor.

Da, sunt și iubitor de trabucuri, coniacuri.

De cealaltă parte a așa-zisului dormitor și-a amplasat biroul și altarul cu icoane. Nicușor Stan este un afacerist credincios și mai ales modest… uneori. Nu se consideră vreun mare milionar.

Marius, eu nu sunt un milionar. Sunt un om care muncește, un antreprenor care a dovedit de-a lungul anilor că se pot face lucruri mărețe nu neapărat având foarte mulți bani. Și, după cum spuneai, sunt foarte multe momente în viața mea când merg și ajut oameni nevoiași. Case de copii, case de bătrâni, în preajma sărbătorilor în special și o fac fără să știți voi în mod special”, mai spune Nicușor Stan.

Jacuzzi-ul ocupă jumătate din baie. Pun foarte mare preț pe zona de relax”, explică milionarul.

(VEZI ȘI: ”Regele” din umbră al imobiliarelor susţinea, nu demult, că oameni importanţi din România au plănuit asasinarea lui. Vecinul multimilionar al lui Iohannis şi-a lichidat tot şi a ”dispărut” în America!)

Tehnologie de ultimă oră, chiar și în baie

Mult preț pune pe calitate și pe tehnologie de ultimă oră, chiar și pe bateria cu memorie de la chiuvetă, care își setează o temperatură constantă. Tot de calitate și exclusiviste sunt și apele de toaletă.

Imaginea omului de afaceri este tot timpul impecabilă, iar, la fiecare apariție, e ca scos din cutie. Gusturile în materie de fashion l-au făcut să-și construiască un dressing impresionant și spune că are peste 500 de costume.

Câți metri pătrați are garderoba dvs?

N-aș putea să spun, s-a folosit capacitatea unei camere. După cum vezi, cămășile sunt puse pe culori, să-ți ofere posibilitatea să găsești mai repede când vrei să pleci culoarea preferată, oglinzile sunt mobile, totul e automatizat. Costumele, și ele, la rândul lor, sunt puse pe culori. În această zonă, fiecare sertar îți dă posibilitatea să-ți aranjezi curelele, bijuteriile. Totul e ordonat, pus la punct, sunteți un om extrem de meticulos.

Câte cămăși aveți, știți?

Știu numărul costumelor, în jur de 500, presupun că și cămășile sunt tot pe acolo”

Are un croitor personal care îi modifică periodic hainele în funcție de kilogramele pe care le adună sau de care scapă.

Cel mai bun prieten al meu este cântarul. În fiecare dimineață mă cântăresc și, dacă am luat un kilogram în plus, alimentația o lăsăm undeva la 50 % în acea zi a mai spus afaceristul.

Apartamentul-minune mai are și o terasă generoasă pe care ar putea da și petreceri. Ba chiar și înăuntru…”Din câteva butoane putem să transformăm totul în club. Practic, avem această posibilitate, iar luminile se schimbă în club”.

Ambasadorul luxului și al confortului nu putea să treacă cu vederea peste un spațiu dedicat sportului. Are la dispoziție o sală de fitness și chiar o saună. Toate sunt la dispoziția celor care vor să se facă vecini cu Nicușor Stan.

(VEZI ȘI: MEGA-EXCLUSIVITATE. MILIONARUL DE LA IZVORANI ESTE STRÂNS CU UŞA DE CREDITORI DUPĂ 10 ANI DE „ESCHIVE”! ÎI VÂNEAZĂ AVEREA LUI IRINEL COLUMBEANU! O FIRMĂ BĂGATĂ ÎN FALIMENT DE FOSTUL SOŢ AL MONICĂI GABOR NU CEDEAZĂ: A REDESCHIS PROCESUL PRIN CARE PRETINDE EXECUTAREA PROPRIETĂŢILOR OMULUI DE AFACERI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...