VIDEO EXCLUSIV. A produs milioane € din retrocedări şi stăpâneşte, din umbră, terenuri vaste în Capitală. El este cel mai bogat funcţionar public din România! În declaraţia de avere are doar o Skoda, dar trăieşte într-un lux de nedescris…

Publicat: 28/11/2017 | 00:00

De mai bine de 20 de ani, Marius Mihăiţă este secretarul Primăriei Sectorului 3. Dacă te uiţi în declaraţia lui de avere, mai că îi plângi de milă. Nu are nici măcar casă, doar o maşină din 2006, o Skoda. În realitate, ar fi cel mai bogat funcţionar public din România. Locuieşte într-un imobil somptuos, sub acelaşi acoperiş cu celebrul "Stelu ANRP", campionul retrocedărilor de sute de milioane de euro, conduce un BMW X5 şi este un obişnuit al magazinelor de lux din Bucureşti. Prin interpuşi, ar fi implicat în cele mai răsunătoare retrocedări din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini exclusive cu "regele din umbră" Marius Mihăiţă şi detalii uluitoare despre adevărata lui avere. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Prinţul Paul a răbufnit la Judecătorie după ce a revendicat moştenirea regală: "E o prostie...")

„Eu fac ce vreau aici. Şi nu fac de azi, de ieri”, sunt cuvintele lui Marius Mihăiţă, într-o şedinţă a Consilului Local al Sectorului 3, de la începutul anului. Nimic mai adevărat. Marius Mihăiţă este secretar al Sectorului 3 din 31 iulie 1997. Adică de mai bine de 20 de ani. Timp în care a reuşit performanţa de a fi implicat în cele mai răsunătoare retrocedări, fără a i se pronunţa măcar numele.

Marius Mihăiţă şi
Marius Mihăiţă şi „Stelu ANPR” împart acelaşi acoperiş

Deşi în ultima declaraţia de avere nu a menţionat niciun imobil şi nici alte venituri în afară de salariu, Marius Mihăiţă locuieşte, practic, sub acelaşi acoperiş cu multimilionarul Gheorghe Stelian, zis „Stelu ANRP”. Legătura dintre ei este chiar mai strânsă de atât. Potrivit informaţiilor obţinute de Departamentul de Anchete Speciale (DAS) al CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, sora lui Marius Mihăiţă şi soţul ei s-au asociat cu Gheorghe Stelian în zeci de cazuri pentru a solicita despăgubiri sau puneri în posesie de zeci de milioane de euro. Iar adevăratul beneficiar ar fi nimeni altul decât modestul secretar al Primăriei Sectorului 3. (CITEŞTE AICI: Antrenorul şi milionarul de la ANRP s-au întovărăşit frumos! IMAGINI FABULOASE. Olăroiu şi Stelu pregătesc cea mai mare lovitură imobiliară la ”Les Palmiers”, pe plaja din St. Tropez!)

Un obişnuit al luxului

Marius Mihăiţă vizitează foarte des magazinele de lux
Marius Mihăiţă vizitează foarte des magazinele de lux

Care, aşa cum se observă în imaginile obţinute de Cancan.ro, nu este, totuşi, foarte modest. El este un obişnuit al magazinelor de lux din Capitală şi se îmbracă frecvent din locuri unde o pereche de pantofi sare de 500 de euro, iar o haină ajunge lejer la 3.000 de euro. Marius Mihăiţă e mână largă şi acasă, unde îl pune pe omul său de încredere, „Vandam”, să-i spele pubelele cu detergent din cel mai scump. Operaţiunea se desfăşoară chiar pe stradă, în văzul lumii, iar apa rezultată este aruncată apoi direct pe asfalt, nici măcar la canal.

„Vandam” spală pubelele cu detergent din cel mai scump

Surse DAS categoria A ne-au declarat că Marius Mihăiţă deţine cel puţin un bloc de birouri, mai multe case, precum şi o parte importantă din Piaţa Râmnicu Sărat, toate aflate în Sectorul 3. De asemenea, ar avea tablouri de milioane de euro, precum şi o colecţie de ceasuri evaluată la un milion de euro.

Un exemplu de cum decurg lucrurile ar fi cazul fostei moşii Dudeşti-Cioplea. Moştenitorul Eduard Romalo a încercat, ani buni, să recupereze averea familiei. Neavând niciun succes, a cedat drepturile litigioase Mariei Cocoru, care a obţinut, ca prin minune, despăgubirea, dar a vândut, ulterior, aţi ghicit, surorii lui Marius Mihăiţă şi soţului ei. Iar modelul se regăseşte în mai multe dosare de restituire. Ca să înţelegeţi depre ce bani este vorba, vă spunem doar că, într-un caz, din 2007, Maria Cocoru a vândut surorii lui Mihăiţă un teren cu un milion de lei, teren pe care, un an mai târziu, cei doi soţi au obţinut cinci milioane de euro de la un dezvoltator imobiliar. (NU RATA, AICI: Mega-exclusivitate internaţională! Informaţii cutremurătoare despre arestarea lui Beny Steinmetz! Cât de implicat este Remus Truică în coşmarul care i se întâmplă miliardarului israelian)

Prietenii de nădejde ai „regelui din umbră”

În ultima declaraţie de interese, secretarul Primăriei mai susţine că este acţionar, cu 95%, în firma Studio Gallery din Bucureşti, unde este partener cu mama lui. Mamă care a administrat sau administrează mai multe firme, printre care Textil Grup E&G, Textil Grup Accesorii şi Agrorom Distribution Services.

De remarcat că Agrorom Distribution Services are aceeaşi adresă ca şi firma lui Marius Mihăiţă, Studio Gallery, iar acţionarul unic al companiei Agrorom, specializată în comerţul cu ridicata, este nimeni alta decât o bună colegă a lui Marius Mihăiţă, din Primărie.

Un coleg de nădejde al secretarului Primăriei Sectorului 3 a devenit, între timp, la rândul lui, un campion al retrocedărilor. El a  a fost arestat pentru luare de mită, în 1999, pe când era director al Direcţiei pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3. Mita era, atunci, „un fleac” de 3.500 de euro, pentru eliberarea unor avize, fără de care trei adopţii ar fi fost imposibile. Sursele noastre spun că secretarul Primăriei nu ar fi fost deloc străin de această situaţie. Adică…prietenul lui generos şi-a luat fapta asupra lui şi ar fi acceptat să facă puşcărie pentru Mihăiţă. A ţinut totul pentru el şi nu s-a ”spart” în faţa anchetatorilor, dar nimic nu e veşnic pe lumea asta, şi se zvoneşte că va veni în curând o sesiune de…denunţuri.

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, va publica, în curând, imagini exclusive cu intermediarii de care se foloseşte cel mai bogat funcţionar public din România pentru a-şi consolida averea. (VEZI ŞI: Ăsta e ”triunghiul amoros” despre care va vorbi întreaga ţară. ”Ţiganca împuţită” a lui Băse, amor cu un milionar însurat! Cunoscutul afacerist a mutat-o pe fosta jurnalistă aproape de casa în care locuieşte cu nevasta)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO