Povestea celei mai sexy gimnaste din Romania: a luat argintul la Olimpiada, a pozat in Playboy, iar acum vinde haine in Canada!

Publicat: 31/12/2013 | 19:02
Povestea celei mai sexy gimnaste din Romania: a luat argintul la Olimpiada, a pozat in Playboy, iar acum vinde haine in Canada!

Considerata cea mai sexy femeie din istoria gimnasticii romanesti, Vanda Hadarean si-a schimbat complet viata. Fosta vicecampioana olimpica locuieste in Canada si si-a deschis de ceva vreme propria afacere: un magazin de imbracaminte sportiva.

Vanda Hadarean a fost data la gimnastica de la varsta de 5 ani, dupa ce un antrenor a remarcat-o in timp ce se juca intr-un parc din Cluj-Napoca. La 13 ani, a parasit orasul natal si s-a mutat in Onesti.

vanda hadarean

A crescut in umbra mult mai talentatelor ei colege de lot, Lavinia Milosevici si Gina Gogean, insa s-a ridicat la nivelul asteptarilor cand s-a contat pe ea.

vanda hadarean

Vanda a castigat medalia de argint la Jocurile Olimpice din Barcelona (1992) si bronzul la Mondialele din Indianapolis (1991), ambele premii obtinute in concursul pe echipe, iar in 1994 s-a retras din sportul de perfomanta, dedicandu-se antrenoratului.

vanda hadarean

Adevarata lovitura avea sa o dea insa in 2000, cand a aparut pe coperta Playboy, realizand unul dintre cele mai bine vandute pictoriale din istoria revistei iepurasului cu papion din Romania.

vanda hadarean

In acelasi an, Vanda parasea Romania si se muta in Canada. S-a apucat de alt sport, fitness-ul, si a avut un succes incredibil, castigand de patru ori titlul Miss Fitness Canada si de tot atatea ori premiul suprem, Miss World Fitness.

vanda hadarean

Acum in varsta de 37 de ani, Vanda Hadarean si-a deschis propria afacere in Ottawa. Este vorba despre Inspired By Wanda, un magazin de imbracaminte sportiva care i-a rotunjit binisor conturile.

J.D

Citește și...