Povestea fabuloasa a unei foste chelnerite cu origini romane! E lesbiana si are o avere de 30 de milioane de dolari

Publicat: 27/12/2012 | 22:54

Suze Orman este una dintre cele mai respectate vedete de televiziune din SUA! Ea a produs “The Suze Orman Show”, una dintre cele mai vizionate emisiuni din istoria CNBC si a luat doua premii Emmy.

Suze a fost invitata speciala a lui Oprah si a lui Larry King, dar foarte putina lume stie ca are origini romane! Ea s-a nascut acum 61 de ani in Chicago. Tatal ei, Morrie, era un emigrant rus, in vreme ce mama ei, Ann, era romanca.

Suze Orman si-a inceput ascensiunea de jos. A fost multa vreme chelnerita, dupa care si-a deschis propriul restaurant cu bani imprumutati de la prieteni. Tot timpul, insa, era pasionata de domeniul financiar, unde a patruns la inceputul anilor ‘80 prin Merrill Lynch, o divizie a Bank of America.

Suze Orman

Cativa ani mai tarziu, ea si-a lansat propria firma de consultanta si investitii financiare. Cariera vedetei cu origini romanesti a inceput sa infloreasca, iar in 1995 si-a lansat prima carte, care s-a vandut in 700.000 de exemplare. Consacrarea a venit insa cu a doua carte, “The 9 Steps to Financial Freedom”, care s-a vandut in 3.000.000 de copii!

In 2002, CNBC i-a propus sa produca propria emisiune, “The Suze Orman Show”, care a devenit una dintre cele mai vizionate din istoria renumitului post de televiziune. Oprah Winfrey si Larry King au avut-o drept invitata speciala in emisiunile lor, iar in 2008 si 2009 “Times Magazine” a numit-o printre cele mai influente 100 de persoane din lume!

Suze Orman

In 2010, revista “Forbes” a introdus-o la randul ei in top 100 al celor mai influente femei din lume!
Odata cu celebritatea, vedetei cu origini romane i-a crescut direct proportional si averea, care la inceputul acestui an era evaluata la peste 30 de milioane de dolari!

Nici viata personala a lui Suze Orman nu este mai putin spectaculoasa. Fosta chelnerita ajunsa guru media a marturisit in 2007 ca este lesbiana! Trei ani mai tarziu ea isi anunta, prin intermediul unei retele de socializare, casatoria cu co-producatoarea emisiunii ei, Kathy Travis!

Suze Orman

Acum cateva luni, ea a trecut prin cel mai greu moment al vietii dupa ce mama ei a murit la varsta de 97 de ani.

Emil Ciocan

Citește și...