Prezentatoarea de la „Puterea dragostei” a “detonat” plaja milionarilor. A apărut singură, în cel mai șic costum de baie, cu mărgele și…

Publicat: 23/08/2020 | 23:22

Sexoasa vedetă de la Kanal D a răvășit litoralul. După ce a bifat două relații eșuate într-un interval extrem de scurt, Cristina Dorobanțu pare că profită din plin de statutul de femeie liberă. Prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei” a ”detonat” plaja din Mamaia cu apariția ei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini incendiare. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor.

Peste 100.000 de turiști au luat cu asalt litoralul românesc wekeendul trecut. Printre cei care s-au înghesuit pe plajă la sfârșit de săptămână s-a numărat și sexoasa prezentatoare de la Kanal D. (CITEȘTE ȘI: S-A DESPĂRȚIT DE AL DOILEA MILIONAR ÎN MAI PUȚIN DE O LUNĂ!)

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Cristina Dorobanțu pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia. Însoțită de câteva prietene, sexy-prezentatoarea s-a bucurat din plin de vremea frumoasă, s-a distrat și s-a relaxat pe malul mării.

După ce, în doar câteva luni, Cristina Dorobanțu a bifat două despărțiri răsunătoare, acum a profitat din plin de statutul de femeie liberă. (VEZI ȘI: CINE ESTE CRISTINA MIHAELA DOROBANŢU, NOUA PREZENTATOARE DE LA PUTEREA DRAGOSTEI)

Cristina Dorobanțu, răvășitoare pe plajă

Cum a apărut vedeta pe plajă

De când nu mai este implicată în nicio relație, Cristina Dorobonțu pare și mai înfloritoare. Vedeta de la Kanal D, pur și simplu, a „detonat” plaja milionarilor din Mamaia în momentul în care a pășit pe nisipul fierbinte.

Cristina Dorobanțu, posesoarea unui posterior răvășitor

Într-un costum de baie alb, întreg, accesorizat cu o centură din perle, Cristina Dorobanțu a furat privirile tuturor. După ce s-a plimbat puțin pe malul mării, cu privirea ascunsă sub o pereche de ochelari, vedeta de la Kanal D a trecut la o ședință foto ad-hoc, cu prietenele. Ca o adevărată profesionistă, Cristina și-a unduit trupul în fața camerei foto a telefonului.

Cu siguranță, reprezentanții sexului tare care se aflau prin zonă au reușit, cu greu, să-și mute privirea de la fizicul răvășitor al vedetei. După scurta sesiune foto, vedeta și prietenele ei s-au retras agale către șezlonguri, unde s-au relaxat și s-au distrat întreaga zi. (NU RATA: PREZENTATOAREA KANAL D CRISTINA DOROBANȚU S-A CUPLAT CU UN MILIONĂRAȘ DIN CLUJ! PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ)

Cristina Dorobanțu, ședință foto pe plajă

Ghinion în dragoste

Cristina Mihaela a devenit cunoscută publicului larg după participarea la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Apoi, șatena a avut o rubrică în cadrul emisiunii ”Teo Show” și ulterior a fost gazda unei emisiuni de dans, alături de Victor Slav.

Pe lângă realizările în plan profesional, Cristina era fericită și în plan personal. De șase ani trăia o poveste de dragoste cu iubitul ei, Mihai. Cei doi se gândeau serios la căsătorie și voiau să organizeze marele eveniment în vara anului 2020. Cristina și logodnicul ei locuiau împreună într-un apartament luxos din nordul Capitalei și nimic nu prevestea despărțirea bruscă. Lucrurile au luat o turnură neașteptată. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste și au ales să meargă pe drumuri separate. (VEZI ȘI: „E NORMAL” VICTOR SLAV A SPUS ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU CRISTINA MIHAELA, COLEGA LUI DE LA KANAL D)

La scurt timp după despărțirea de logodnicul ei, Cristina Dorobanțu a dat semne că iubește din nou. Vedeta s-a cuplat cu un milionăraș din Cluj, dar se pare că nici de data aceasta n-a avut prea mare noroc și, în mai puțin de o lună, sexoasa de la Kanal D și-a trecut în CV două despărțiri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.