Prima fotografie postată de Vulpița după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus! Detaliul care i-a speriat pe fani

Publicat: 25/07/2020 | 13:36

Vulpița, pe numele din buletin Veronica Stegaru, a postat prima fotografie după ce a aflat că ea și soțul său s-au infectat cu noul coronavirus. Imaginea a fost însoțită de câteva dezvăluiri făcute de tânăra din Vaslui, iar unul dintre detaliile surprinse i-a speriat pe fani.

Citește și: Dan Negru, suspect de coronavirus: “Cum te-ai infectat?” | Ce a răspuns la această întrebare, după ce Vulpița a fost confirmată

Prima fotografie postată de Vulpița după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus

În urmă cu câteva ore bune, invitata permanentă a Mirelei Vaida la “Acces Direct” a publicat un selfie mai vechi și a împărtășit câteva dintre gândurile sale din timpul războiului purtat cu boala rară din China. Ea și-a arătat recunoștința față de sutele de fani care i-au trimis gânduri pozitive și a dezvăluit că soțul ei, Viorel Stegaru, se simte bine, că simptomele virusului SARS-CoV-2 nu îi chinuiesc prea tare pe niciunul dintre ei.

“❤️ Mulțumesc pentru mesaje ❤️ Sunt bine. Nu ma simt rău acum. Viorel e și el bine”, a scris Vulpița pe contul ei de Instagram.

Mulți dintre fanii săi au remarcat că nu are strop de machiaj pe față, cearcănele, dar mai ales poziția în care s-a fotografiat… ca o influenceriță adevărată! Unii dintre telespectatorii emisiunii de la Antena 1 nu cred că Veronica Stegaru și soțul ei au contractat COVID-19.

“Exact, asta e regie, nu are nimeni coronavirus”, “Pierde audiență emisiunea”, “Ooo, Vulpița este nemachiată!” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a tinerei devenită peste noapte vedetă.

Nu rata: Ei sunt preferați să câștige Puterea Dragostei, sezonul 2! Adriana Bahmuțeanu, mărturii-surpriză înainte de finala show-ului de la Kanal D + ce a spus despre Vulpița și Rafaelo 

Aceasta este prima poză făcută publică de Vulpița după ce s-a aflat că a contractat virusul SARS-CoV-2 © Instagram
Aceasta este prima poză făcută publică de Vulpița după ce s-a aflat că a contractat virusul SARS-CoV-2 © Instagram

Află și: Reacția dură a lui Emily Burghelea, după ce Acces Direct a anunțat că Vulpița și Viorel au COVID-19: “Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo”