Reacția dură a lui Emily Burghelea, după ce Acces Direct a anunțat că Vulpița și Viorel au COVID-19: „Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo”

Publicat: 23/07/2020 | 22:19

Emily Burghelea a reacționat rapid pe pagina ei de socializare după ce a văzut că Acces Direct a anunțat că Vulpița și Viorel au fost confirmați cu noul coronavirus. Fosta asistentă TV a avut o reacție dură și ușor tranșantă în ceea ce privește echipa de la Antena 1 cu care ea a colaborat în urmă cu puțin timp.

Emily Burghelea a intrat în direct pe pagina sa de Instagram joi seară, unde a răspuns mai multor întrebări adresate de fanii săi. Printre discuții, Emily a precizat că războiul cu Acces Direct continuă în instanță.

„Ei mă dau în judecată pe mine pentru că le-am stricat imaginea, pentru că am spus în vlogurile mele ce cred ș ice consider. Într-o țară civilizată și într-o țară europeană ceva similar nu s-a întâmplat niciodată și n-o să se întâmple. Și cred că oricât de mare ar fi trustful lor și oricât de mare putere ar avea nimeni n-o să le dea dreptate vreodată pentru că nu au dreptate.”, a spuns Emily pe Instagram.

După clarificarea acestui conflict, Emily a vorbit și despre noua veste prezentată de Acces Direct astăzi. Mai exact, faptul că anumiți angajați au fost diagnosticați cu COVID-19, motiv pentru care emisiunea a fost închisă joi, pentru a a lua măsurile de dezinfecție în platou și în redacție.

„Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo coronavirus, din moment ce chiar au luat măsuri și au închis emisiunea, adică astăzi s-a difuzat o emisiune înregistrată am auzit. Eu una, personal, nu mai urmăresc Acces Direct, pentru că, vă dați seama, nu este cel mai plăcut lucru pe care pot să-l fac.”, a mai spus fosta asistentă TV de la Acces Direct.

Ce părere are Emily Burghelea despre noua asistentă de la Acces Direct

În live-ul susținut de Emily Burghelea pe Instagram joi, fanii au întrebat-o și ce părere are despre noua asistentă de la Acces Direct, Cosmina Adam.

„Ce părere să am, n-am nicio părere, pentru că până la urmă nu mă interesează, adică chiar nu mă interesează, fiecare cu treaba lui. Adică dacă ea este dispusă să facă niște chestii pe care eu nu am fost dispusă să le fac, treaba ei. Ea mi se pare drăguță, am văzut-o chiar în prima zi în care a fost la Acces Direct pentru că atunci m-am dus să-mi iau hainele.”, a spus Emily Burghelea.