S-a aflat! Motivul pentru care Vulpiţa a fost dată afară de la Acces Direct. Relaţia cu Emily Burghelea i-a fost fatală

Autor:
Publicat: 16/07/2020 | 11:29
S-a aflat! Motivul pentru care Vulpiţa a fost dată afară de la Acces Direct. Relaţia cu Emily Burghelea i-a fost fatală

Vulpița și Viorel au fost luni de zile în atenția publicului. Relația tumultoasă dintre ei și răsturnările de situație i-au ținut pe spectatori lipiți de micile ecrane. Însă se pare că inevitabilul s-a întâmplat, iar povestea celor doi a ajuns la final. Emisiunea „Acces Direct” a anunțat că soții din Blăgești nu o să mai fie invitați permanenți.

Deși făceau deliciul telespectatorilor, cuplul format din Veronica și Viorel a fost pus pe liber de către cei de la „Acces Direct”. Se pare că încheierea colaborării are la baze mai multe conflicte care au apărut între cei doi și membrii echipei emisiunii.

Mai mult, se pare că un alt lucru care i-a înfuriat pe producătorii emisiunii a fost faptul că Vulpița a continuat să păstreze legătura cu Emily Burghelea, fosta asistentă a emisiunii, chiar și după ce aceasta și-a dat demisia, în direct. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA A RENUNȚAT COLABORAREA CU VULPIȚA ȘI VIOREL STEGARU: “SE ÎNCHEIE AICI 6 LUNI”. TÂNĂRA A PĂRĂSIT BUCUREȘTIUL)

„Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel.

Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale. Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor”, a declarat o sursă, pentru playtech.ro.

Mirela Vaida, decizia finală

Se pare că ce care a decis întreruperea legăturii cu Viorel și Vulpița a fost chiar prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida. Aceasta a fost revoltată ca aproape niciodată cei doi nu ascultau sfaturile primite și nu respectau nicio regulă. (VEZI ȘI: POVESTE A AJUNS LA SFÂRȘIT! VULPIȚA A LUAT DECIZIA FINALĂ, L-A PĂRĂSIT PE VIOREL. „ADIO! AM PE ALTCINEVA!”)

Aici ești angajată, nu un simplu invitat. Aici faci ceea ce ți se spune”, reproșa mereu Mirela Vaida, potrivit sursei citate.