Mirela Vaida a renunțat colaborarea cu Vulpița și Viorel Stegaru: “Se încheie aici 6 luni”. Tânăra a părăsit Bucureștiul

Publicat: 15/07/2020 | 09:52

Mirela Vaida a făcut un anunț surprinzător despre Vulpița și, soțul ei, Viorel Stegaru. Potrivit declarațiilor făcute de prezentatoare, cei doi soți au apărut ieri pentru ultima dată în cadrul emisiunii “Acces Direct” și, începând de astăzi, nu vor mai fi difuzate subiecte cu ei. În plus, tânăra mămică a părăsit Bucureștiul și s-a întors în localitatea natală, Blăgești, județul Vaslui.

Citește și: Ce hotărâre surprinzătoare a luat Vulpița, după despărțirea de Viorel! Vrea să își schimbe viața: “Mă mult definitiv aici!”

Mirela Vaida, anunț surprinzător despre Vulpița și Viorel Stegaru

Telespectatorii de la Antena 1 au avut parte de o veste neașteptată. Mirela Vaida a dezvăluit în cadrul ediției trecute de la “Acces Direct” că s-a încheiat colaborarea cu Veronica și Viorel Stegaru. Supranumită Vulpița, tânăra a cucerit inimile multor români, motiv pentru care toate melodiile pe care le-a lansat alături de diferiți artiști s-au clasat zile bune pe locul 1 în trending pe YouTube.

“Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. (n.r.: Veronica). În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic”, a declarat prezentatoarea spre finalul ediției de ieri de la “Acces Direct”.

Nu rata: Mirela Vaida, pusă la zid din cauza Vulpiței: “Nu vă e rușine? Nu mai aveți limite?” Ce s-a întâmplat acum două zile

Vulpița, poză de album alături de fiica ei

Ieri, cu câteva minute  bune înainte de anunțul Mirelei Vaida, Vulpița a publicat pe Instagram o fotografie în care apare cu fiica ei, După cum vedeți, tânăra a ales să acopere fața micuței.

“Fetița mea frumoasă. ❤️ Sunt foarte fericită. Acum vedeți la Acces Direct cum am ajuns acasă. #accesdirect”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii de mai jos, care a strâns sute de comentarii.

Vulpița a publicat ieri o poză cu fiica sa © Instagram
Vulpița a publicat ieri o poză cu fiica sa © Instagram

Află și: Vulpița și Viorel, “sechestrați” de “Acces Direct”?! “Când nu filmează, sunt verificați de…”