Ce hotărâre surprinzătoare a luat Vulpița, după despărțirea de Viorel! Vrea să își schimbe viața: „Mă mult definitiv aici!”

Autor:
Publicat: 13/07/2020 | 20:27
Ce hotărâre surprinzătoare a luat Vulpița, după despărțirea de Viorel! Vrea să își schimbe viața: „Mă mult definitiv aici!”

Vulpița și Viorel au fost luni de zile în atenția publicului. Relația tumultoasă dintre ei și răsturnările de situație i-au ținut pe spectatori lipiți de micile ecrane. Însă se pare că inevitabilul s-a întâmplat, iar povestea celor doi a ajuns la final.

Deși făceau deliciul telespectatorilor, cuplul format din Veronica și Viorel s-a despărțit, iar de această dată decizia pare definitivă. Cea care a pus punct relației este chiar Vulpița. Tânăra de 22 de ani a decis că numai poate sta alături de soțul ei, așa că a plecat pe un alt drum. (CITEȘTE ȘI: VULPIȚA ȘI VIOREL, “SECHESTRAȚI” DE “ACCES DIRECT”?! “CÂND NU FILMEAZĂ, SUNT VERIFICAȚI DE…”)

Imediat după ce a anunțat că pentru ea totul s-a terminat, Vulpița și-a făcut bagajul și a plecat acolo unde totul a început, în satul natal, la Blăgești. Veronica a fost nerăbdătoare să se unească din nou cu familia ei, așa că prima oprire a fost la casa părintească.

În acest weekend, Vulpița a ajuns în sânul familiei și a fost foarte bine primită de părinții ei. S-au bucurat de revedere și s-au întors la viața lor normală, așa cum era înainte ca tânăra să se căsătorească cu Viorel.

„Mă mut definitiv aici!”, a spus Vulpița.

A renunțat la Capitală

Decizia de a pleca de lângă Viorel a surprins pe toată lumea. Deși își crease o viață nouă în București, tânăra a hotărât să renunțe la tot. Pare că nu o mai interesează nimic și singurul lucru pe care și-l dorește este să fie aproape de cei dragi. (VEZI ȘI: TURIȘTII DIN MAMAIA AU RÂS CU LACRIMI! CUM A INTRAT ÎN APĂ VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT)

Vulpița nu s-a întors cu mâna goală la Blăgești, ci a adus cu ea numeroase cadouri de la Capitală. Deși își dorește să rămână acasă și să aibă viața pe care o avea înainte, este clar că Vulpița s-a schimbat.
Tânăra a învățat anumite lucruri și a evoluat. Dovadă stă și faptul că imediat ce a ajuns acasă Vulpița a venit cu o idee inedită, o schimbare de look pentru mama sa.

Cele două au petrecut un momente de fiică-mama, care a culminat cu schimbarea de aspect a celei din urmă. Mama Vulpiței este acum brunetă și se bucură de timpul petrecut alături de Veronica.