Vulpița și Viorel, “sechestrați” de “Acces Direct”?! “Când nu filmează, sunt verificați de…”

Publicat: 07/07/2020 | 23:41

Apar noi dedesubturi din „telenovela” cu Vulpița și Viorel de la „Acces Direct”. Deși pe TV sunt „vedetele” Antenei 1, se pare că viața lor nu ar fi tocmai ușoară de când au venit în Capitală. Cu toate acestea, Veronica și Viorel Stegaru ar fi mulțumiți de traiul pe care îl duc și, mai mult, sunt extrem de fericiți că pot apărea pe sticlă, chiar și în anumite condiții drastice.

Potrivit informațiilor oferite de surse D.A.S. categoria A, din apropierea emisiunii, Vulpița și Viorel ar avea clauze stricte în contractul de colaborare cu Antena 1.

Astfel, odată cu prima lor apariție la „Acces Direct”, celor doi soți din Blăgești li s-ar fi impus anumite reguli pe care e musai să le respecte. CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații de culise din cadrul telenovelei care a împărțit în două România.

(NU RATA: RUPTURĂ DEFINITIVĂ ÎNTRE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT ȘI VIOREL? VERONICA S-A MUTAT ÎN APARTAMENT CU SORA EI, SOȚUL A RĂMAS CU BUZA UMFLATĂ)

Vulpița și Viorel de la „Acces Direct”, supravegheați 24/24?!

Știm cu toții că un contract de colaborare cu o televiziune depinde de multe clauze, pe care ambele părți trebuie să le respecte. Pentru a se bucura în continuare de celebritate, cei doi soți din Blăgești s-au conformat cerințelor echipei „Acces Direct”.

Sursele noastre au obținut informații exclusive despre modul în care trăiesc Vulpița și Viorel, atunci când nu se află în platou. Astfel, potrivit spuselor acestora, cei doi sunt atent supravegheați de echipa Antenei 1, sunt sunați, li se fac vizite acasă și nu sunt lăsați deloc… de capul lor.

Vulpița și Viorel ar fi supravegheați mereu de echipa „Acces Direct”

„Veronica și Viorel sunt de-a dreptul «sechestrați» de echipa Acces Direct. După ce s-au mutat împreună în apartamentul din București, ei au fost tot timpul supravegheați, 24/24, de către Acces. În weekenduri au mai mereu filmări, iar, atunci când nu filmează, sunt verificați de reporteri. Reporterii vin la ei acasă, nu îi anunță, ca să vadă dacă respectă clauzele din contract. Atunci când nu pot ajunge la ei acasă, îi sună tot timpul, îi verifică.

(CITEȘTE ȘI: TURIȘTII DIN MAMAIA AU RÂS CU LACRIMI! CUM A INTRAT ÎN APĂ VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT)

Practic, ei nu au prieteni, nu au viață personală, nu pot face nimic în afara emisiunii. Și cumpărăturile le fac tot reporterii pentru ei, numai să nu iasă din casă.
Dar lor le convine, ei se cred vedete și sunt fericiți cu viața lor. Se cred importanți, iubiți de oameni, se cred persoane publice. Ceea ce nu văd este faptul că au renunțat la viața lor personală, la copil, pentru aparițiile astea la televizor care oricum se vor încheia, la un moment dat”, ne-au spus sursele noastre, în exclusivitate.

De la doi oameni din sat, la vedete de Capitală

Povestea Vulpiței și a lui Viorel de la Acces Direct a început în luna decembrie a anului trecut, atunci când cei doi au apărut pentru prima dată la televizor. Au ridicat audiențele, iar Antena 1 ar fi „profitat” din plin de acest lucru. S-a creat o adevărată poveste care a scos la lumină, zi de zi, alte lucruri din viața celor doi, iar Veronica și Viorel Stegaru au devenit, în cel mai scurt timp, două personaje de-a dreptul virale în România.

Pentru că cel mai mare vis al Vulpiței era acela de a deveni vedetă, ar putea spune că i s-a îndeplinit, căci toată România știe acum cine este ea.

„Telenovela” de la „Acces Direct” i-au adus Antenei 1 audiențe colosale, iar Vulpiței, sume consistente în conturi. Chiar dacă fetița ei și a lui Viorel se află încă la Blăgești, în grija socrilor, cei doi soți câștigă suficient din aparițiile TV încât să-și poată permite o viață mult mai bună.

(VEZI AICI: PUR ȘI SIMPLU INCREDIBIL! CÂȚI BANI AU FĂCUT RAFAELO ȘI VULPIȚA, CU NOUA MELODIE, ÎN DOAR DOUĂ SĂPTĂMÂNI)

Dar nu s-au limitat doar la a apărea pe canapeaua din platoul emisiunii care le-a adus celebritatea, așa că au făcut mai mult. Vulpița și Viorel s-au lansat în muzică, iar melodiile lor au ajuns rapid pe locul 1 în trending, de fiecare dată. Ce-i drept, cel mai mare succes l-a avut Vulpița, acesta fiind unul dintre motivele pentru care între ea și Viorel ar mai apărea certuri, din când în când.

Vulpița și Viorel, mulțumiți de aparițiile care i-au făcut celebri la „Acces Direct”

La ce vârstă s-a căsătorit Vulpița cu Viorel

Vulpița și Viorel s-au căsătorit în urmă cu 5 ani, iar dacă facem un calcul simplu, ținând cont că Vulpița are acum 22 de ani, am ajunge la concluzia că ea avea numai 17 ani atunci când a decis să fie doamna Stegaru. Deci… era minoră.

Nu dragostea ar fi fost cea care a determinat-o pe Vulpiță să se căsătorească la o vârstă atât de fragedă, și mai ales cu Viorel. În emisiunea „Acces Direct”, Veronica Stegaru a povestit, cu ochii în lacrimi, că a acceptat să plece din casa părintească și să se mute la Viorel, din cauza sărăciei.

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a spus Vulpița, la Acces Direct.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.