Pur și simplu incredibil! Câți bani au făcut Rafaelo și Vulpița, cu noua melodie, în doar două săptămâni

Publicat: 04/07/2020 | 16:25

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Rafael și Vulpița fac bani pe bandă rulantă încă de când au scos pe piața muzicală prima lor melodie. Cu toate acestea, surpriza constă în sumele colosale pe care le încasează cei doi, pentru performanța lor artistică.

Rafaelo și Vulpița au rupt toate topurile muzicale, așa că nu este de mirare că, timp de două săptămâni, cei doi s-au aflat pe locul 1 în tredingul de pe Youtube, un trending despre care Rafaelo susține că este unul extrem de puternic.

NU RATA – MIHAI TRĂISTARIU, DECLARAȚII ACIDE: “90% DIN SHOWBIZUL ROMÂNESC ESTE PRAF VOCAL”. CONDIȚIA PUSĂ CA SĂ LANSEZE O MELODIE CU VULPIȚA

Vă vine sau nu să credeți, melodia „Sushi Maki”, cea pe care toată lumea o fredonează, le-a adus lui Rafaelo și Vulpiței mii de euro în conturi, iar Rafaelo a adunat deja 100.000 de abonați pe canalul său de Youtube în numai câteva zile. Într-un vlog postat recent, artistul a vorbit despre mai multe aspecte legate de colaborarea muzicală dintre el și Vulpița de la Acces Direct, dar și despre speculațiile potrivit cărora între ei ar exista o legătură mai mult decât profesională.

Rafaelo, indiferent cu hate-ul din mediul online

Printre multe aspecte abordate de Rafaelo în vlogul său s-a numărat și cel legat de relația pe care artistul o are cu Vulpița de la Acces Direct. Mai mult, Rafaelo a mărturisit că așteaptă ca soția lui Viorel să obțină permisul de conducere, pentru a-i face cadou…o mașină!

„Mulți mă întreabă cum rezist, că multe persoane vorbesc negativ, fără să te cunoască. Și eu le răspund: să gândești e dificil. Noi le oferim oamenilor ceea ce ei cer, nu am criticat în viața mea pe nimeni. Nu îmi place să mă filmez toată ziua, uneori încep un vlog și de-abia seara îmi aduc aminte de el, uit.

Mă bucur că cei de la Acces Direct m-au sunat să am o colaborare cu celebra Vulpița. Mulți spun că eu cu ea suntem împreună. Oameni buni, hai să fim realiști. Ea este cu Viorel, au un copil împreună. Eu i-am explicat Vulpiței, suntem cei mai buni prieteni și atât, o ajut, când o să ia permisul o să-i dau o mașină. 

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA L-A ÎNȘELAT PE VIOREL STEGARU! DEZVĂLUIRILE DESPRE AMANT LE-A FĂCUT ÎN DIRECT, LA EMISIUNEA PREZENTATĂ DE MIRELA VAIDA

Vă mulțumesc pentru că de două săptămâni sunt pe locul 1 pe Youtube, într-un trending foarte puternic, un trending în care se regăsește și Florin Salam” a spus Rafaelo, pe vlogul său postat pe Youtube.