Vulpița l-a înșelat pe Viorel Stegaru! Dezvăluirile despre amant le-a făcut în direct, la emisiunea prezentată de Mirela Vaida

Publicat: 01/07/2020 | 19:44

Vulpița l-a înșelat pe Viorel Stegaru, iar dezvăluirile despre amant le-a făcut în direct, la TV! Soțul său se afla și el în platoul emisiunii prezentată de Mirela Vaida și, în momentul în care a aflat că mama fetiței lui a călcat strâmb s-a înfuriat și a amenințat-o.

Citește și: Vulpița de la Acces Direct, ironizată de Adriana Simionescu! Fiica lui Adrian Minune a râs de soția lui Viorel Stegaru: “Nu mai pot”

Vulpița l-a înșelat pe soțul ei, Viorel Stegaru: “Am pe altul”

Vulpița de la “Acces Direct” a recunoscut astăzi că a început o relație cu un bărbat și, potrivit declarațiilor sale, presupusul amant este din București. Afirmațiile-bombă ale controversatei artiste vin după ce ieri, soțul ei, a spus clar și răspicat că își va reface viața dacă aceasta nu se întoarce acasă, în apartamentul în care locuiesc în Capitală.

“Și eu am pe altul. Și eu vorbesc cu altul la telefon. E de aici din București”, a mărturisit Veronica Stegaru, așa cum se numește în buletin Vulpița.

“Dacă e de aici, tu de ce mai vii la mine la apartament. De azi înainte, nu mai ai ce căuta la apartament, gata!”, a reacționat Viorel Stegaru în cadrul emisiunii moderată de Mirela Vaida.

Nu rata: Scene șocante în culisele Acces Direct: “Viorel a ridicat mâna la Vulpița și…” + “A intrat plângând la machiaj”

Vulpița a anunțat că își aduce fiica în București

În cadrul ediției de ieri de la “Acces Direct”, Vulpița i-a propus soțului ei să o aducă pe fiica lor în București. Anunțul făcut de aceasta i-a bucurat pe fanii ei.

“Săptămâna asta promiți că aduci fata la București? Ar fi frumos să o plimbăm pe aici. Copilul trebuie să stea mai mult cu părinții”, a afirmat tânăra din localitatea Blăgești, județul Vaslui.

Află și: Prima ediție Acces Direct de weekend, fără Vulpița! Câți oameni s-au uitat la emisiune

Viorel Stegaru nu a fost impresionat de propunerea soției și, în plus, și-a exprimat condiția pe care o are ca să își aducă propriul copil în Capitală, unde locuiește de mai bine de jumătate de an, fiind invitat permanent în emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

“Să vedem, nu pot să fac așa ceva până nu te văd pe tine acasă. Dacă te văd cu bagajul, atunci aduc fata, dacă nu, nu”, a spus Viorel Stegaru ieri, la Acces Direct”.

Descoperă și: Vulpița, surpriză de milioane din partea lui Rafaelo. Viorel o să-și iasă din minți: “Veronica, ți-am luat…”