Prima ediție Acces Direct de weekend, fără Vulpița! Câți oameni s-au uitat la emisiune

Publicat: 29/06/2020 | 18:38

Prima ediție Acces Direct de weekend, fără Vulpița! Câți oameni s-au uitat la emisiune? Ei bine, s-a aflat!

Prima ediție Acces Direct de weekend, fără Vulpița și Viorel, a fost lider la nivelul întregii țări și în mediul urban. Față de sămbăta trecută, când pe interval avea o reluare ”Chefi la Cuțite”, Antena 1 aproape că și-a dublat audiența.

A urcat la o medie de 623.000 de telespectatori pe minut cu Acces Direct, față de 345.000 cât avea acum o săptămână. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU S-A DUS CU “PACHET” LA FOSTUL SOȚ AFLAT ÎN „AREST” LA HOTEL. A FOST NEVOIE DE UN ASISTENT SĂ CARE TOATE BAGAJELE ȘI…)

A urcat ușor și la orașe, însă a pierdut aproape o treime din publicul comercial. Aproximativ 623.000 de români s-au uitat în urmă cu două zile la Acces Direct, prima ediție de weekend. Cifrele au crescut simțitor, față de acum o o săptămână – 345.000, când postul avea o reluare a emisiunii ”Chefi la cuțite”, potrivit paginademedia.ro.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct

În urmă cu două săptămâni, asistenta de la „Acces Direct”, Emily Burghelea, și-a dat demisia în ultimele minute ale emisiunii. Cu ochii în lacrimi, aceasta a mărturisit că nu mai poate lua parte la mușamalizarea lucrurilor care se întâmplă cu cei doi soți din Blăgești.

Emily Burghelea i-ar fi luat la ea acasă pe Vulpița și Viorel și ar fi petrecut câteva ore bune împreună. Asistenta de la Acces Direct, împreună cu iubitul său, i-ar fi îmbătat pe cei doi soți din Blăgești, i-ar fi filmat și ar fi fost ținta unor glume proaste.

Misterul plecării blondinei de la ”Acces Direct” se adâncește din ce în ce mai mult! Emily Burghelea a mărturisit că ar fi fost amenințată cu moartea!

”Pe lângă ce se întâmplă acum, eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată! Așteptați dovezile! Eu am știut foate bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare. Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară”, a spus Emily Burghelea.

 

Citește și...