Ce studii are Emily Burghelea, asistenta demisionară de la Acces Direct. Cum a ajuns, de fapt, în Antena 1

Publicat: 15/07/2020 | 13:43
Ce studii are Emily Burghelea, asistenta demisionară de la Acces Direct. Cum a ajuns, de fapt, în Antena 1

Emily Burghelea a fost în centrul atenţiei în ultima perioadă, după scandalul cu Mirela Vaida de la Acces Direct, legat de faptul că Vulpiţa a fost bătută de Viorel, iar producătorii ar ascunde asta.

Cum a ajuns Emily Burghelea la Acces Direct şi ce studii are

Emily a devenit asistentă la Acces Direct în toamna anului trecut. Ea îşi făcuse debutul în televiziune la Kanal D, acolo unde a ajuns până în finala sezonului al 3-lea al emisiunii „Bravo, ai stil”. Deşi în ultimul act al competiţiei a pierdut în faţa Iulianei Doroftei, tânăra a strâns un număr mare de fani pe Instagram şi a devenit foarte populară în mediul online.

Tânăra şi-a încercat norocul la Antena 1 în noiembrie 2018, când a fost candidată la „Şcoala de Ucenicie” a celor de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, dar nu a fost aleasă să devină asistenta lor. La aproape un an diferenţă, ea a ajuns, însă, în echipa Acces Direct.

Emily este studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi este o pasionată de modă şi de lumina reflectoarelor. Ea a mărturisit, în trecut, că a avut o relaţie cu pictor din străinătate, pe care l-a cunoscut la un festival de muzică. Graţie relaţiei cu acesta, a fost cu el în multe ţări străine, dar după ce a început cariera în televiziune, a fost nevoită să pună punct relaţiei.

Emily Burghelea, scandal monstru la Acces Direct

Emily Burghelea a plecat cu scandal de la Acces Direct, după ce a acuzat, în direct, pe Mirela Vaida şi producătorii emisiunii, că ar ascunde faptul că Vulpiţa este bătută de Viorel.

La scurt timp, tânăra a anunţat că şi-a dat demisia de la postul TV. Nu după multă vreme, Mirela Vaida a anunţat că Emily a fost dată afară pentru că ar fi încălcat normele de deontologice ale postului.

Ea a susţinut că Emily i-a chemat pe Viorel şi pe Vulpiţa la o petrecere organizată la ea acasă şi a vrut să-i îmbete pentru a face glume pe seama lor, alături de prietenii ei. Vaida a spus şi că nu este adevărat că Viorel şi-ar bate nevasta şi că realizatorii show-ului ar ascunde asta.

În prezent, Emily este liberă de contract, iar Acces Direct şi-a găsit o nouă asistentă TV, în persoana Cosminei Adam.