Cosmina Adam este noua asistentă de la Acces Direct! Cu ce s-a ocupat înainte să o înlocuiască pe Emily Burghelea care și-a dat demisia la TV

Publicat: 01/07/2020 | 20:30

Cosmina Adam este noua asistentă de la “Acces Direct” și a făcut declarații emoționante după ce a început ediția de astăzi a emisiunii prezentată de Mirela Vaida. În rândurile de mai jos, veți descoperi informații despre tânăra brunetă care o înlocuiește pe Emily Burghelea care și-a dat demisia la TV.

Citește și: La ce proiect de televiziune a renunțat Emily Burghelea pentru a fi asistentă la Acces Direct. Tânăra a fost la un pas de a pleca din țară

Cosmina Adam, primele declarații după ce s-a aflat că este noua asistentă de la “Acces Direct”

Originară din Vaslui, Cosmina Adam s-a născut pe 17 noiembrie 1991. Ea a urmat cursurile Colegiului Naţional de Artă “Octav Băncilă” Iaşi și a fost solistă la Orchestra “Rapsodia Vasluiului”. De câțiva ani, tânăra cântăreață de muzică populară s-a mutat în București, unde a realizat mai multe proiecte interesante pentru cariera sa. După cum puteți vedea în colajul de mai jos, carismatica brunetă nu este complet străină de platoul emisiunii de la Antena 1, “Acces Direct”... Și asta pentru că, în urmă cu câteva luni bune, a fost invitata Mirelei Vaida. În plus, artista a acceptat și invitația lui Cătălin Măruță.

Azi, la mai bine de o oră după ce Cosmina Adam a apărut în platoul de la “Acces Direct” în calitate de asistentă TV, ea a transmis un mesaj emoționant pe social media.

“Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții! 😉”, a scris Cosmina Adam atât pe contul ei de Instagram, cât și pe cel de Facebook.

Cosmina Adam are 28 de ani și este cântăreață de muzică populară © Facebook / Instagram
Cosmina Adam are 28 de ani și este cântăreață de muzică populară © Facebook / Instagram

Află și: Prima ediție Acces Direct de weekend, fără Vulpița! Câți oameni s-au uitat la emisiune

Vă reamintim că Emily Burghelea și-a dat demisia la TV, în timpul unei transmisiuni în direct a emisiunii pe care o moderează Mirela Vaida la Antena 1.

Descoperă și: Mirela Vaida, reacție suspectă când Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct! Ce a spus prezentatoare când a aflat că Vulpița a fost bătută de soțul ei, Viorel Stegaru

Cosmina Adam și-a lansat recent videoclipul piesei “Astăzi este nunta mea”

Solista de muzică populară Cosmina Adam a reușit pe 25 mai să anunțe apariția clipului realizat pentru noua sa melodie, “Astăzi este nunta mea”.

Nu rata: Mirela Vaida, foc și pară pe Emily Burghelea la finalul emisiunii de pomină. “Au rămas muți cameramanii” + “A făcut-o cu ou și cu oțet că…”