Prima reacţie a Margheritei, după ce a fost păruită de Viorica de la Clejani: “Îţi dau teroare”

Publicat: 29/07/2020 | 10:26

După accidentul pe care l-a produs în luna mai, în familia Margherităi ar fi izbucnit un scandal de zile mari. Mama vedetei a răbufnit și a sărit să o păruiască pe fiica ei.

În urmă cu aproximativ trei luni,Margherita din Clejani a avu un accident rutier în Capitală. Oamenii legii au constat atunci că vedeta se afla sub influența substanțelor interzise.

Însă… atât ea cât și familia ei au negat cu vehemență acest lucru. Dar rezultatele analizelor făcute de INML au scos la iveală faptul că în sângele Margheritei era un cocktail de stupefiante, printre care și cocaină. (CITEȘTE ȘI: NELU TĂTARU ADUCE ȘI VEȘTI BUNE! NUMĂRUL DE CAZURI VA SCĂDEA, DAR E OBLIGATORIU CA ROMÂNII SĂ FACĂ ASTA)

Atunci când a aflat, Viorica de la Clejani a răbufnit și a sărit să o păruiască pe fiica ei. După acest incident, a apărut și prima reacție a Margherităi. Tânăra a transmis un mesaj dubios pe contul ei de Instagram.

”La ce visez eu, îți dau teroare”, a scris Margherita pe Instagram.

Viorica de la Clejani îi lua apărarea fiicei sale

Pentru prima oară, Viorica de la Clejani și-a făcut apariția în cadrul unei emisiuni TV în urmă cu aproximativ două săptămâni și a făcut mărturisiri neașteptate. Artista a dezvăluit că, la un moment dat, fiica ei se învârtea într-un anturaj nepotrivit.

De asemenea, Viorica de la Clejani credea cu tărie că fiica ei nu a consumat substanțe interzise în momentul în care a avut loc accidentul.

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri). La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a povestit Viorica de la Clejani La Măruță.