VIDEO / Margherita din Clejani, moment penibil, în plină stradă. Cum a reacționat un angajat de la salubrizare, după ce vedeta și-a arătat posteriorul

Autor: Daria Popa
Publicat: 04/07/2020 | 17:56
VIDEO / Margherita din Clejani, moment penibil, în plină stradă. Cum a reacționat un angajat de la salubrizare, după ce vedeta și-a arătat posteriorul

Margherita din Clejani este zilnic protagonista unor momente care mai de care mai penibile. De curând, fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani a făcut din nou înconjurul internetului, după ce și-a arătat fundul în plină stradă, sub privirile unui angajat de la salubrizare. 

Margherita din Clejani a renunțat la muzică și s-a axat, mai nou, pe design vestimentar. Aceasta și-a deschis chiar și un magazin, pe care îl vizitează zilnic și se asigură că totul funcționează după ordinele ei, dar nu uită nici să facă ceea ce îi place cel mai mult: clipuri video cât mai sexy și cât mai ciudate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

M-am enervat🤪

O postare distribuită de Margherita (@margherita_morningstar) pe

NU RATA – MARGHERITA DE LA CLEJANI, IPOSTAZĂ SCANDALOASĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE. S-A URCAT PE…

Așa se face că ziua în amiaza mare, în plină stradă, Margherita din Clejani a îmbrăcat o rochiță cu buline, extrem de scurtă și vaporoasă, după care a ieșit în fața magazinului său din zona Piața Victoriei și a făcut o piruetă de toată frumusețea. Spunem de toată frumusețea pentru că în acel moment, fundul Margheritei s-a văzut în toată splendoarea și un angajat de la salubrizare care trecea pe trotuar, întâmplător, a rămas fără replică. Bărbatul a analizat-o pe Marga din cap și până în picioare, după care a început să râdă.

Marga renunță la muzică

Pentru că și-a găsit o nouă pasiune și nu se mai regăsește în industria muzicală, Margherita din Clejani a povestit că nu va mai participa la evenimente și petreceri.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

CITEȘTE ȘI – MARGHERITA A “SUSTRAS” O TROTINETĂ ȘI S-A DECLANȘAT ALARMA. CE REACȚIE A AVUT CÂNTĂREAȚA

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a spus Margherita, la Antena 1.