Margherita a “sustras” o trotinetă și s-a declanșat alarma. Ce reacție a avut cântăreața

Publicat: 03/07/2020 | 00:10

La aproximativ o lună de la scandalul care a avut-o în prim-plan, după ce a provocat un accident rutier, Margherita nu pare să se împace cu statutul de pieton. Fata Clejanilor a ”sustras” o trotinetă de închiriat, în plin centrul Capitalei, iar alarma a început să sune. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe fiica Clejanilor pe Calea Victoriei din București. Din câte se pare, Margherita nu prea poate să stea liniștită și, din această cauză, pare să fie implicată în tot felul de evenimente mai mult sau mai puțin controversate. (VEZI ȘI: RUȘINE MARE LA CLEJANI! CE NOTE A LUAT MARGHERITA LA BACALAUREAT)

S-a speriat când s-a declanșat alarma și…

Cum nu are dreptul să se mai urce la volan, fiica Clejanilor și-a făcut „abonament” la taxi. Dar ce face atunci când plictiseala e mare și șoferul nu ajunge rapid?  Margherita  a ”sustras” o trotinetă de pe stradă… Și nu orice stradă… de pe Calea Victoriei. În loc să plătească pentru câteva minute de distracție, Margherita a preferat să „fenteze” sistemul și a luat-o la picior, cum s-ar spune, cu trotineta electrică.

Margherita a “sustras” o trotinetă pe Calea Victoriei

S-a învârtit de câteva ori, a imortalizat momentul, după care s-a cam speriat, când a început să sune alarma „jucăriei”. Spre norocul ei, taxiul comandat și-a făcut apariția, iar, după ce s-a descotorosit de trotinetă, Margherita s-a urcat repede în mașină. (VEZI ȘI: TOATĂ LUMEA A RĂMAS CU GURA CĂSCATĂ. MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI-A SCHIMBAT RADICAL LOOK-UL. FOTO&VIDEO)

Fata Clejanilor nu pare să se împace cu statutul de pieton

Cu maimuța în geantă

Margherita pare să fi trecut peste scandalul în care a fost implicată recent, când a fost implicată într-un accident rutier. Tânăra se concentrează pe propria afacere (deține un magazin de haine), însă alături de ea este tot timpul o maimuțică, de care se desparte rar. Recent, fiica Vioricăi si a lui Ioniță de la Clejani a ieșit din nou în evidență, după ce a ieșit la plimbare cu maimuța în geantă.

Renunță la muzică?!

Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte. Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a spus Margherita într-un interviu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.