Toată lumea a rămas cu gura căscată. Margherita de la Clejani și-a schimbat radical look-ul. FOTO&VIDEO

Publicat: 01/07/2020 | 22:03
Toată lumea a rămas cu gura căscată. Margherita de la Clejani și-a schimbat radical look-ul. FOTO&VIDEO

Magherita, fata Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a ajuns din nou subiect de presă. Vedeta și-a schimbat look-ul, lăsându-și fanii cu gura căscată.

Așa cum era de așteptat, fata Clejanilor le-a aratăt schimbările printr-un filmuleț postat pe Instagram. În videoclip, Margherita dansează lasciv, așa cum ne-a obișnuit, pe o melodie trap, stilul muzical în care urmează să se lanseze cu acest gen muzical. În plus, așa cum îi stă în caracter, la final, Marga a arătat și un semn obscen.

Citește și: Rușine mare la Clejani! Ce note a luat Margherita la Bacalaureat

Margherita s-a vopsit roz

„Acum trăiesc așa ca un rock star. Am filmat acum un videoclip nou și o piesă nouă, în zona trap. Îmi place foarte mult trapul și voi aborda această direcție pentru o perioadă”, a declarat Marga în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, în urmă cu câteva zile.

View this post on Instagram

Roz baby margherita

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Accidentul Margheritei

La mijlocul lunii mai, pe bulevardul Gheorghe Șincai din București, Margherita de la Clejani a devenit personaj principal într-un scenariu halucinant, iar Cancan v-a oferit, în exclusivitate, primele informații de la fața locului.

Vedeta se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque și, într-un moment de neatenție, a ”reușit” să lovească o altă mașină. Autoturismul lovit staționa regulamentar, pe partea dreaptă a șoselei. Accidentul nu a fost unul foarte grav, dar polițiștii sosiți la fața locului au sesizat, suprinși, că Margherita de la Clejani avea un comportament care le-a dat de gândit.

Nu rata: Margherita, din nou în centul atenției! Cum a ieșit la plimbare cu maimuța de companie, la care ține enorm. FOTO

În astfel de condiții, vedeta a fost condusă la INML, iar în urma testului efectuat a reieșit că este pozitivă… la heroină.

Mașina Margheritei a fost transportată la ”accidente ușoare”, pentru ca specialiștii să facă toate verificările care se impun în urma unor astfel de evenimente rutiere. Potrivit surselor Cancan, Margherita de la Clejani a fost depistată pozitiv cu heroină, un drog extrem de periculos, care provoacă, rapid, dependență.