Prima reacție a suspectului principal în cazul uciderii lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt, la partida de barbut

Publicat: 06/08/2020 | 11:54
Prima reacție a suspectului principal în cazul uciderii lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt, la partida de barbut

Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian a dat declarații în fața anchetatorilor. Iată ce susține că s-a întâmplat, de fapt, la partida de barbut

Moartea lui Emi Pian a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Atât familia sa, cât și anchetatorii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate în noaptea fatidică.

Din câte se pare, conflictul a început după ce Emi Pian le-a spus celor tineri prezenți la jocul de zaruri că nu îi mai respectă pe cei în vârstă, scrie știrileprotv.ro

Suspectul nu ține minte pe cine a lovit

Tensiunea dintre cei prezenți a crescut atunci când s-a aflat că ambele „tabere” ar fi dat bani cu camătă aceluiași jucător o sumă fabuloasă, de 300.000 de euro.

Aflat în custodia poliției, principalul suspect a fost internat sub pază imediat după bătaie și audiat. Bărbatul din clanul Rinu le-a spus anchetatorilor că nu-și amintește exact pe cine a lovit, așa că poliția continuă cercetările pentru a stabili cine este autorul crimei. 

Concluziile preliminare ale autopsiei liderului Duduienilor arată că o lovitură în zona femurului i-a fost fatală, dar va mai dura până la rezultatele finale.