EXCLUSIV | Denom și Seif Duduianu, eliberați din arest! Militiade Văduva, distrus de durere la priveghiul lui Emi Pian

Publicat: 06/08/2020 | 08:35
EXCLUSIV | Denom și Seif Duduianu, eliberați din arest! Militiade Văduva, distrus de durere la priveghiul lui Emi Pian

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns ieri la vila acestuia, iar familia și apropiații sunt îngenuncheați de durere. 

Este jale imensă în clanul Duduienilor, după ce Emi Pian a fost înjunghiat la o partidă de barbut și s-a stins la spital.

Rudele au ridicat ieri trupul neînsuflețit și l-au dus în vila lui Mototolea din Rahova. Pe acordurile formației lui Dan Bursuc, Emi a fost primit cu aplauze. La vederea sicriului, văduva sa, Cristina, a fost la un pas de leșin și doar ajutorul rudelor a făcut-o să-și revină. Puțin mai târziu, unul dintre băieții lui Emi și-a pierdut cunoștința pentru câteva clipe și cu greu a reușit să se ridice de pe scaun.

Denom, alături de Salam, deși au proces

Sorin Copilul de Aur și Florin Salam au cântat melodii emoționante la priveghi, care se pare că va continua până duminică, atunci când liderul Duduienilor va fi condus pe ultimul drum.

Dacă ieri a apărut informația conform căreia tatăl lui Pian, celebrul Nicolae Duduianu, va lua parte la funeraliile fiului său, la priveghi și-au făcut apariția alte două personaje controversate din marea lor familie.

Este vorba despre nimeni alții decât Miltiade Văduva, zis Seif, și Sofian Văduva, zis Denom, care pe 23 iulie au fost arestați pentru 30 de zile. Interlopii sunt personaje-cheie într-un dosar în care mai multe persoane sunt acuzate că i-ar fi șantajat și „stors” de bani frumoși pe maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță. Soliștii nu au mai suportat tratamentul la care erau supuși, așa că le-au făcut plângere penală indivizilor. Maneliștii au povestit că erau obligați să cânte pe gratis la evenimente din Capitală, iar paguba pe care au reclamat-o se ridică la mai mult de 100.000 de euro.

Pentru că mandatele de arestare ale lui Denom și Seif expiră abia pe 23, aceștia au solicitat și au primit permisie pentru a lua parte la funeraliile lui Emi.

Totuși, iată că moartea lui Pian i-a adus la pace pe Denom, Seif și Salam, deși se află în proces. Manelistul se află la priveghi încă de ieri și securea războiului cu o parte dintre Duduieni pare că deja a fost îngropată.

Foto: Inquam Photos