Primele imagini cu Cătălin Cazacu în România! Cine a fost colega „faimoasă” care l-a așteptat la aeroport

Publicat: 24/05/2018 | 09:41

Cătălin Cazacu s-a întors în România, după cinci luni petrecute în Republica Dominicană, la Exatlon. În tot acest timp, motociclistul a fost părăsit de logodnica sa, Ana Roman, după ce acesta s-a apropiat foarte mult de Claudia Pavel. Miercuri noapte (23 mai), „faimosul” a revenit în țară, la scurt timp după ce a fost desemnat câștigătorul care a plecat acasă cu 100.000 de euro. 

Cătălin Cazacu a fost așteptat la aeroport de mai mulți prieteni, printre care fosta lui colegă de echipă, Diana Belbiță. Motociclistul a ajuns noaptea târziu în țară, dar prietenii lui abia așteptau să îl vadă. Printre aceștia s-au mai numărat și Giani Kiriță, actorul Augustin Viziru și jurnalista Mihaela Moise. Cazacu a fost întâmpinat de amici cu mâncare, spre amuzamentul său. Primul care l-a îmbrățișat preț de câteva secunde bune a fost chiar Giani Kiriță, de care motociclistul s-a apropiat foarte tare în toate aceste luni petrecute în Republica Dominicană.  Fostul concurent de la Exatlon nu a fost așteptat și de logodnica lui, Ana Roman, care s-a despărțit de el în timp ce acesta era în Republica Dominicană, dar nici de Claudia Pavel, cu care s-a spus că ar avea o idilă.

Cătălin Cazacu, întâmpinat de prieteni pe aeroport

Publicată de Catalin Cazacu pe 23 Mai 2018

 

Campionul la motociclism a fost unul dintre cei mai populari concurenți de la Exatlon. Cu toate acestea, el a fost eliminat de public la sfârșitul acestei săptămâni și nu a ajuns în finala câștigată, în cele din urmă, de Vladimir Drăghia. Chiar și așa, admiratorii lui l-au susținut până la capăt. Cei mai înfocați fani ai săi l-au așteptat la aeroport, cu tricouri pe care aveau imprimate chipul „faimosului” Cătălin Cazacu.

 

Citește și...