Vladimir Drăghia este câștigătorul Exatlon România 2018

Publicat: 23/05/2018 | 23:18
Vladimir Drăghia este câștigătorul Exatlon România 2018

Vladimir Drăghia este câștigătorul Exatlon România 2018. Învingătorul Exatlon a fost ales miercuri, 23 mai, într-o transmisie live la Kanal D. Ionuţ Sugacevschi şi Vladimir Drăghia au ajuns în marea finală a Exatlon România 2018 şi au luptat pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. 

AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR

Vladimir Drăghia este câștigătorul Exatlon România 2018

EI SUNT MARII FINALIȘTI EXATLON ROMÂNIA

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon România 2018 și și-a adjudecat marele premiu în valoare de 100.000 de euro. ”Voi dona jumătate din bani!”, a declarat Drăghia când a îmbrățișat premiul.

Ionuț, marele perdant, a declarat resemnat, la final, că abia așteaptă să ajungă acasă și să-și îmbrățișeze familia: ”De-abia aștept să vă strâng în brațe. Vă iubesc enorm de mult”, a spus acesta.

Vladimir a revenit cu o precizare după ce l-au impresionat lacrimile lui Ionuț, mărtusindu-i că-i va plăti din banii lui nunta pe care aceasta urmează s-o facă.

Vladmir Drăghia vrea să doneze banii câștigați la Exatlon România 2018

Citește și: Iubita lui Vladimir Drăghia, mărturii emoționante despre evoluția actorului la „Exatlon”

Înainte de marea finală Exatlon România 2018, Vladimir Drăghia a mărturisit că are de gând să doneze cei banii câștigați la celebrul reality-show. ”Marea finală bate la ușă și aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, dacă îi câștigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunați organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale și psihologii specializați se îngrijesc ca micuții să aibă parte, timp de o săptămână, de distracție cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină și multe alte activități care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare. Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară și a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au suferit arsuri grave.  Prima data, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecțiuni oncologice.
Mă bucur ca a ajuns până aici și e atât de aproape să-și îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviți de boli crunte și alte nenorociri.
Am visat de curand că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Stiu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP și sper ca asta sa fie răsplată efortului făcut în ultimele cinci luni. -Alice”, este mesajul pe care Vladimir Drăghia l-a publicat pe pagina lui de Facebook, cu doar câteva ore înainte de marea finală Exatlon România 2018.

Citește și: Diana Belbiță, adevărul despre relația pe care o are cu Ernesto de la Exatlon Mexic: ”Mi-a scris…”

Cine este Vladimir Drăghia

Înainte de a fi actor, Vladimir a fost înotător de performanţă şi o perioadă a făcut parte chiar din lotul olimpic. A fost în lotul olimpic şapte ani şi a facut înot de performanţă 12 ani. După liceu, a obţinut două burse în America. Din diferite motive financiare, nu a reuşit să plece, aşa că a plecat în Italia să încarce tiruri, la negru. Apoi, încet-încet, a reușit să se impună în showbiz-ul românesc cu câteva roluri în diverse seriale sau apariții în reality-show-uri.

Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia au o relaţie de mai mult timp. Cei doi au devenit părinţii Alaiei Zora pe 9 iulie 2017.

Competiția Exatlon a ajuns la final, cei care au reușit să învingă și să ajungă în marea finală sunt Vladimir Drăghia de la Faimoși și Ionuț de la Războinici. Carmen Harra a făcut o analiză a datei de naștere a concurenților, Ionuț Sugacevchi și Vladimir Drăghia, iar la final, a ajuns la o concluzie.

AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR

Carmen Harra a prezis că Ionuț va fi câștigătorul Exatlon România 2018

Clarvăzătoarea Carmen Harra a mărturisit, înainte de marea finală Exatlon România 2018, că Ionuț are foarte mari șanse să câștige Exatlon 2018, deoarece nivelul lui de capacitate de dârzenie și de rezistență este uluitor. “Ionuț mi se pare cel mai puternic, cu o mare încredere în sine, și cel mai flexibil! Nivelul lui de capacitate de dârzenie și de rezistență este uluitor! Are și o pasiune pentru cei din jur, dar își dorește enorm reușita asta! Dintre toti participanții la concurs, el vrea să câștige pentru sport, dar și pentru reușita materială! Nu-l putem condamna pentru asta! Mi se pare că lupta pentru el, este cel mai versatil și cel mai dotat într-un fel date fiind atributele cerute la Exatlon! Părerea mea este clară! Ionuț are cele mai multe șanse pentru a câștiga competiția din Republica Dominicană, datorită dârzeniei și încrâncenării de a lua acești bani, de a reuși, de a-i domina pe ceilalți! Aici, sunt cele mai mari șanse de reușită.

Vladimir este o personă care are potențial să atragă faimă, recunoaștere și, în special, bani! Eu un om pe care oriunde îl pui, oricum l-ai întoarce, de oriunde cade în picioare și până la urmă reușește material în viața asta! Este și el foarte dârz, bun în general. Nu are generozitatea lui Alex, nici compasiunea lui Ștefan, însă este deschis pentru a a ajuta!”, a spus Harra citată de Wowbiz.

ASTROLOGUL MARIANA COJOCARU, DESPRE POSIBILUL CÂȘTIGĂTOR EXATLON! CINE ARE ȘANSE SĂ CÂȘTIGE PREMIUL ÎN VALOARE DE 100.000 DE EURO

Ce este Exatlon România 2018

„Exatlon România” este varianta românească a reality show-ului internațional bazat pe un format turcesc. Exatlon a început la Kanal D pe 7 ianuarie 2018 și este formată din probe care la pun la încercare rezistența fizică și psihică a mai multor concurenți împărțiți pe echipe: în care 20 de concurenți, zece vedete și zece oameni obișnuiți – împărțiți în două echipe reprezentative fiecăruia: „Faimoșii” (vedetele) și „Războinicii” (oamenii de rând) – trec prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție, rezistența psihică. Filmările au loc în Republica Dominicană, iar la final se va desemna un singur câștigător care va primi un premiu de 100.000 de euro.

Exatlon este un reality show filmat în Republica Dominicană, în care 20 de concurenți, zece vedete și zece oameni obișnuiți – împărțiți în două echipe reprezentative fiecăruia: „Faimoșii” (vedetele) și „Războinicii” (oamenii de rând) – trec prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție, rezistența psihică. Marele câștigator al show-ului va intra în posesia premiului de 100.000 de Euro.

Finalistul a fost ales de public. Telespectatorii au putut vota în timpul concursului concurentul favorit, aducându-l tot mai aproape de marele premiu de 100.000 de euro.

 

Citește și...