Diana Belbiță, adevărul despre relația pe care o are cu Ernesto, de la Exatlon Mexic: ”Mi-a scris…”

Publicat: 18/05/2018 | 16:14
Diana Belbiță, adevărul despre relația pe care o are cu Ernesto, de la Exatlon Mexic: ”Mi-a scris…”

Diana Belbiță s-a împrietenit cu mai mulți adversari de la Exatlon Mexic, între care Ernesto. Cu el are o relație special, după cum a mărturisit chiar Diana. Ea a fost invitată la emisiunea ”Teo Show”, la rubrica ”Test de vedetă”.

”Eu îmi doream să mai rămân la Exatlon, dar așa a fost să fie! Sper că voi mai merge acolo, poate sezonul viitor!”, a declarat Diana Belbiță.

Diana ar vrea ca prietena ei, Larisa Vasile, să ia marele premiu de 100.000 de euro. „Îmi doresc să câștige Larisa. Țin cu toți din echipa Faimoșilor, dar am o slăbiciune pentru ea, mi-a fost prietenă foarte bună. Am legat prietenii nu doar cu concurenții de la Exatlon Romania, ci și de la Exatlon Mexic. Păstrez legătura cu Octagon și Ernesto. Am o brățară de la Ernesto, mi-a pus-o chiar el la mână și am păstrat-o. S-a bucurat că o păstrez. Mi-a scris că se bucură că încă o port. Vreau să fac un meci în Mexic”, a mai spus Diana.

”Chiar dacă am avut conflicte cu Anca și la Exatlon, și după ce am ieșit, nu mi se pare rea. E directă, sinceră, spune lucrurile în față”, a completat Belbiță.

Citește și...