Iubita lui Vladimir Drăghia, mărturii emoționante după ce a aflat că proba dintre actor și Ștefan va fi rejucată la „Exatlon”

Publicat: 07/05/2018 | 11:53

Vladimir Drăghia și iubita lui nu s-au văzut de mai bine de patru luni de când el a intrat în competiția „Exatlon”. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Probele solicitante, condițiile în care stă împreună cu ceilalți concurenți nu sunt deloc ușoare, iar asta se vede la unii mai mult, iar la alții mai puțin. Acolo, în Republica Dominicană se încurajează între ei, iar de acasă, persoanele dragi și fanii. Alice Cavaleru, partenera actorului a făcut mărturisiri din intimitatea cuplului.

Citește și: Cum a ajuns să se rejoace proba dintre Vladimir Drăghia și Ștefan. Premieră istorică la Exatlon!

Urmărind emisiunea cu sufletul la gură și aflând că iubitul ei va rejuca proba cu Ștefan Floroaica, Alice Cavaleru a făcut public un mesaj emoționant pe pagina de Instagram a lui Vladimir Drăghia. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). În rândurile scrise, frumoasa brunetă a dezvăluit ce promisiune emoționantă i-a făcut actorul înainte să plece de acasă și să participe la „Exatlon”. În urmă cu câteva ore, ea a distribuit postarea pe contul ei de Instagram.

„A spus Vladimir că ar înota pană acasă dacă am avea nevoie de el și da, ar fi un efort incredibil, dar să știți că nici să plece de lângă noi nu i-a fost mai ușor.
Un mix de perseverentă, altruism, fortă, inteligentă, bună dispoziție, umor și poezie. 🙂
Nu-mi stă în fire să-i fac reclamă, dar, dacă nu acum, când el are nevoie de susținerea noastră, atunci, când?
Dacă vreți să meargă mai departe în competiție, votați 14 la 1456.
Mulțumesc.❤️ -Alice”, a scris frumoasa iubită a actorului pe pagina lui de Instagram.

Citește și: Vladimir Drăghia, în lacrimi! Ce l-a întrebat Cosmin Cernat: ”E posibil să nu mă recunoască!”

Fanii concurentului de la „Exatlon” au reacționat imediat, iar unii dintre ei au întrebat dacă se poate vota și din alte țări.

„Merită să rămână, e cel mai bun de-acolo ❤! Haideți să-l votăm! E cel mai bun! ❤”, „E singurul care merită să câștige! Are un caracter Minunat! Un tata Minunat! Un om corect!”, „Da,vrem să meargă mai departe! Și votăm! Sunteți minunați! Toți 3! 🤗😘” au scris imediat trei dintre sustinătorii cuplului.

Citește și: Giani Kiriță, veste tristă când s-a întors de la Exatlon. E despre fiul său

Ce este Exatlon România 2018

„Exatlon România” este varianta românească a reality show-ului internațional bazat pe un format turcesc. Emisiunea a început la Kanal D pe 7 ianuarie 2018 și este formată din probe care la pun la încercare rezistența fizică și psihică a mai multor concurenți împărțiți pe echipe. Filmările au loc în Republica Dominicană, iar la final se va desemna sun singur câștigător care va primi un premiu de 100.000 de euro.

 Concurenții sunt împărțiți în echipa «Faimoșilor» – formată din vedete – și echipa «Războinicilor» – formată din oameni obișnuiți, necunoscuți publicului.
Citește și...