Vladimir Drăghia a dezvăluit ce va face cu banii dacă va câștiga Exatlon 2018!

Publicat: 23/05/2018 | 14:46

Vladimir Drăghia este unul dintre cei doi finaliști de la Exatlon, alături de Ionuț din echipa Războinicilor. Alice, iubita lui Vladimir a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a dezvăluit ce va face actorul cu banii, în cazul în care va fi câștigător.

Marea finală bate la uşă şi aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, dacă îi câştigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunaţi organizează tabere pentru copiii cu afecţiuni oncologice şi copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale şi psihologii specializaţi se îngrijesc ca micuţii să aibă parte, timp de o săptămână, de distracţie cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină şi multe alte activităţi care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare. 

Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară şi a încercat să aducă zâmbete pe feţele copiilor care au suferit arsuri grave. 

Prima data, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecţiuni oncologice.

Mă bucur ca a ajuns până aici şi e atât de aproape să-şi îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviţi de boli crunte şi alte nenorociri.

Am visat de curand că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Stiu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP şi sper ca asta sa fie răsplată efortului făcut în ultimele cinci luni, a scris Alice, iubita lui Vladimir Drăghia, în numele lui.

Citește și...