Primele imagini cu „vânătorul de vedete” & ex-iubita fotbalistului de „naţională”

Publicat: 12/02/2017 | 23:44

Noua senzaţie a muzicii de la noi, Maria Ale, e în dragoste mare cu ”vânătorul de vedete”, ex-candidatul la şorţul de ”Masterchef” Tudor Aposteanu. Prietenii lui spun însă că şi-a făcut un hobby din cucerirea de fete cu notorietate şi...bani, pe care le vrăjeşte cu poveşti de dragoste eternă!

(Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Pe lângă gesturi frumoase, giugiuleli sau vorbe dulci spuse în şoaptă, Tudor are un mod aparte de a cuceri fetele pe care pune ochii, şi anume…. se tatuează! Tudor şi-a scris pe degetele unei mâini iniţiala noii sale iubite, „M” (de la Maria), împreună cu iniţiala sa, „T” A mai adăugat şi semnul zodiacal al Mariei, ea fiind născută în zodia „Peşti”,  scriam AICI. Prietenii care îl cunosc foarte bine spun că este plin pe trup cu iniţiale şi date de naştere, toate de la fostele sale prietene. ”Are tatuate pe el nişte nume şi date de naştere, inclusiv ale unei foste neveste care a divorţat de el, a fost cu una Corina Cerici, a prostit-o sa il ia de barbat dupa o lună de relaţie, că era fată de familie bună şi cu bani, şi nu voia să piarda ocazia să mulgă „vaca”. Dar după o lună a divorţat ea de el”, susţine una dintre sursele noastre.

Maria Ale işi petrece nopţile în club alături de ”chef” Aposteanu
Maria Ale işi petrece nopţile în club alături de ”chef” Aposteanu

El are totodata, potrivit apropiaţilor săi, un apetit ridicat fata de tinerele cu notorietate şi ”potenţă” financiară. După ce a fost eliminat la ”Masterchef”, ”vânătorul de vedete” şi-a deschis un restaurant, căruia i-au călcat pragul printre altii si  fosta „Casnică” de la „MasterChef”, Andreea Moldovan, împreună cu soţul ei Dj Optik, dar şi tenismenul Horia Tecău.

Tudor Aposteanu a devenit cunoscut după ce a avut mai multe relaţii cu femei cunoscute de la noi, precum una dintre fiicele „regelui mobilei”, şi Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu. Iată că şi Maria Ale, pe care a cucerit-o de curând, face parte din ”high-class”. Ea este fiica lui Iulian Tudor, un controversat milionar de la noi, partener de afaceri cu Dorin Cocoş.  Frumoasa brunetă, în vârstă de 20 de ani, s-a iubit cu fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, dar i-a atras atenţia şi lui Joe din Drumul Taberei. Maria Ale a debutat de curând în muzică cu melodia ”Dunga”.

 

Citește și...