După ce s-a iubit cu fiica ”Regelui Mobilei” şi cu cea a lui Mădălin Voicu, ”vânătorul de vedete” loveşte din nou! A ”combinat-o” pe fosta iubită a lui Săgeată!

Publicat: 11/02/2017 | 00:06

CANCAN.RO vă dezvăluie astăzi detaliile unei noi poveşti de dragoste din showbiz-ul românesc. Maria Ale, care a avut în trecut o relaţie cu fostul atacant dinamovist Marius Niculae, zis "Săgeată", se iubeşte acum cu Tudor Aposteanu, fost concurent la "MasterChef"!

Maria Ale şi Tudor Aposteanu sunt îndrăgostiţi lulea unul de celălalt, fostul concurent de la „MasterChef” tatuându-şi pe degetele unei mâini iniţiala noii sale iubite, „M” (de la Maria), împreună cu iniţiala sa, „T” (de la Tudor). De asemenea, cel poreclit „vânătorul de vedete” (deoarece s-a iubit în trecut cu mai multe vedete din showbiz-ul autohton) şi-a tatuat şi semnul zodiacal al Mariei, ea fiind născută în zodia „Peşti”.

Tudor Aposteanu şi-a tatuat iniţiala sa şi pe cea a iubitei lui, Maria
Tudor Aposteanu şi-a tatuat iniţiala sa şi pe cea a iubitei lui, Maria

Tudor Aposteanu a devenit cunoscut după ce a avut mai multe relaţii cu vedete de la noi, precum Cristina Şucu, una dintre fiicele „regelui mobilei”, şi Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu. Şi participarea la „MasterChef” i-a adus ceva notorietate în plus, dar la respectiva emisiune-concurs Aposteanu nu a făcut prea mulţi „purici”, fiind eliminat devreme. Probabil pentru a-şi demonstra că este un bucătar iscusit, Tudor Aposteanu şi-a deschis la scurt timp un restaurant, căruia i-au călcat pragul fosta „Casnică” de la „MasterChef”, Andreea Moldovan, împreună cu soţul ei Dj Optik, dar şi tenismenul Horia Tecău (VEZI AICI).

Tudor Aposteanu la restaurantul său, împreună cu tenismenul Horia Tecău (primul din dreapta)
Tudor Aposteanu la restaurantul său, împreună cu tenismenul Horia Tecău (primul din dreapta)

Maria Ale este fiica milionarului Iulian Tudor

Maria Ale este fiica lui Iulian Tudor, un controversat milionar de la noi, partener de afaceri cu Dorin Cocoş. Frumoasa brunetă, în vârstă de 20 de ani, s-a iubit cu fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, dar i-a atras atenţia şi lui Joe din Drumul Taberei şi nu numai (VEZI AICI). Marius Niculae a f[cut petreceri rege;ti pentru ea, a răsfăţat-o în toate felurile, dar, până la urmă, idila a luat sfârşit.

Maria Ale
Maria Ale

De curând, Maria Ale şi-a făcut debutul şi în cariera muzicală, lansându-şi prima melodie, „Dunga” (VEZI AICI).

Rămâne de văzut dacă această nouă relaţie din showbiz-ul nostru, cea dintre Maria Ale şi Tudor Aposteanu, va fi una de durată. Cei doi sunt foarte îndrăgostiţi acum, dovadă şi tatuajul pe care şi l-a făcut fostul concurent de la „MasterChef”, dar vom vedea în viitor dacă relaţia va trece şi testul timpului. Şi Maria Ale şi Tudor Aposteanu sunt două persoane cu farmec, aşa că este de aşteptat ca ambii să aibă în continuare „oferte”, dar noi le dorim ca iubirea lor să reziste!

 

Citește și...