Radu Groza este deja ISTORIE! Roxana Nemes s-a mutat in casa noua! Cum a fost surprinsa blonda!

Publicat: 16/06/2015 | 12:16

A suferit enorm dupa despartirea de Radu Groza, insa acum, Roxana Nemes a trecut peste depresie si aratat ca poate merge mai departe si singura. Ziele trecute, interpreta a facut un prim pas important in "noua sa viata" si s-a mutat in casa noua.

Artista a fost surprinsa, zilele trecute, de paparazzii CANCAN.ro, chiar in timp ce isi cara bagajele in noua casa. Fosta iubita a lui Radu Groza s-a mutat intr-un complex rezidential, din zona Vitan, acolo unde este pregatita sa inceapa o viata noua.

Roxana s-a mutat intr-un complex rezidential
Roxana s-a mutat intr-un complex rezidential

El a acuzat-o ca a fugit cu altul, ea a spus ca i-a tocat toti banii, astfel ca despartirea subita dintre Radu Groza si Roxana Nemes s-a transformat intr-un scandal de toata frumusetea, cearta care pare ca a luat sfarsit.

Interpreta isi cara singura bagajele
Interpreta isi cara singura bagajele

Desi apropiatii se asteptau sa se impace, iata ca cei doi au ajuns la concluzia ca nu mai pot trai impreuna. Asa ca, Roxana s-a mutat de curand din casa iubitului, intr-un complex de toata frumusetea.

Un domn o ajuta sa intre cu trollerul cu haine
Un domn o ajuta sa intre cu trollerul cu haine

 

Locuieste la etajul 10

 

Cantareata a fost ajutata de mai multe rude sa isi care lucrurile si sa se instaleze in noua locuinta. Chiar daca se speculase ca se va muta la un nou iubit, vedeta va sta singura. Din imaginile surprinse de paparazzii nostri se vede clar faptul ca Roxana este numai un zambet, semn ca  a trecut deja peste suferinta provocata de despartirea de Radu Groza.

Fosta iubita a lui Radu Groza a trecut peste desparirea de acesta
Fosta iubita a lui Radu Groza a trecut peste desparirea de acesta

CITESTE SI:

Acuzata ca a fugit cu altul, Roxana Nemes da piept cu trecutul tumultuos: a fost filmata cand facea sex oral si a fost amanta…

Nu-i mai ajung femeile. Mihai Chitu, „marul discordiei” dintre Roxana Nemes si Radu Groza. Vezi ce zice artistul

„M-ati prins. M-am mutat intr-un complex rezidential, in zona Vitan si este foarte frumos. Imi place foarte mult. Locuiesc la etajul 10. E un inceput nou, dupa cum stie multa lume. O sa sa stau singura, pentru ca, asa cum am spus, pentru mine este un nou inceput. Ar fi frumos sa imi iau un catelus, dar nu am timp. O sa vedem pe parcurs. Sunt foarte fericita. Mi-am reluat viata de una singura. Nu stiu cand o sa apara un fat frumos in viata mea. Atunci o sa vedem ce o sa fie”, ne-a declarat Roxana Nemes.

 

Livia Lixandru

Citește și...