Radu Vâlcan s-a ras azi în cap. Cum arată soțul Adelei Popescu fără păr

Autor: A.N.
Publicat: 08/09/2019 | 16:31

Dis-de-dimineață, Adela Popescu a avut parte de o surpriză de proporții din partea soțului ei. Radu Vâlcan s-a ras azi în cap, iar transformarea este uluitoare.

Dis-de-dimineață, Adela Popescu a fost surprinsă de soțul ei. Nu însă pentru a-i aduce micul-dejun la pat ci… într-un mod mai atipic. Radu Vâlcan s-a ras în cap, singur-singurel. Atunci când l-au văzut, cei doi băieți pe care îi are cu Adela Popescu au început să plângă pentru că… ce-i drept, transformarea era una uluitoare!

Cât despre prezentatoarea TV… ei bine, Adela Popescu nu s-a arătat prea încântată de noul look al lui Radu Vâlcan. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ADELA POPESCU ÎN COSTUM DE BAIE, LA ȘASE LUNI DUPĂ CEA DE-A DOUA NAȘTERE)

”Soțul meu s-a trezit devreme în această dimineață, dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic-dejun copios așa cum mi-aș fi dorit într-o zi de duminică. El s-a trezit atât de devreme pentru că și-a dorit să ne surprindă pe mine și pe copii. Ei când l-au văzut au început să plângă, eu m-am speriat și am crezut că trăiesc un coșmar. Dragii mei, m-am trezit și am dat cu ochii de el. Ce și-ai făcut scumpete în cap? Ce s-a întâmplat cu părul tău? Nu pot să mă obișnuiesc. Doamne, în ce film trăiești tu?”, a povestit Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Radu Vâlcan s-a ras, azi, în cap

Adela Popescu, accidentată înainte de emisiune

Surpriză pentru telespectatorii emisiunii ”Vorbește lumea”, apariția Adelei Popescu fiind așteptată cu foarte mare interes înainte de noul sezon. Vedeta s-a prezentat ”la datorie”, la fel de frumoasă și plină de energie pozitivă ca întotdeauna, numai că a intrat în platou… șchiopătând.

Din fericire, a fost vorba doar despre un accident casnic, chiar Adela povestind ceea ce s-a întâmplat. A alunecat pe scări, acasă, iar rezultatul a fost… o entorsă, motiv pentru care are piciorul imobilizat într-o fașă. Totul s-a întâmplat, spune Adela, la aniversarea de patru ani a nunții sale. (CITEȘTE ȘI: CE RĂSPUNS A DAT ADELA POPESCU CÂND A FOST ÎNTREBATĂ DE O ADMIRATOARE DE CE NU ARATĂ FAȚA COPIILOR EI)

“Eram la aniversarea de patru ani de la nuntă cu soțul, mânam un pește, beam un vin. Am primit telefon de acasă de mama: copiii plângeau și a trebuit să plec repede. Am ieșit în fugă să îl liniștim pe Alexandru și m-am prăvălit”, a explicat Adela Popescu. ”Nu am voie să stau pe tocuri, dar am zis să arăt un pic respect”, a glumit Adela. Vedeta și-a făcut apariția într-un costum alb, cu un decolteu spectaculos.
Citește și...