Răsturnare de situaţie în cazul testamentului lăsat de Cristina Stamate! Detalii triste aflate după moartea actriţei

Publicat: 29/11/2017 | 13:17

Cristina Stamate a fost mereu discretă în legătură cu viaţa ei personală, astfel că puţini i-au cunoscut dramele. Recent s-au aflat detalii neştiute despre familia regretatei artiste, iar unele informaţii ar putea duce la o răsturnare de situaţie în cazul testamentului pregătit dinainte de a ajunge pentru ultima dată la spital.

Citeşte şi: CANCAN.ro transmite LIVE despărţirea de îndrăgita actriţă. România e în lacrimi. Adio, Cristina Stamate!

Citeşte şi: Legături neştiute dintre Stela Popescu şi Cristina Stamate! Mărturisiri dureroase: „Nu mai voia să trăiască, o să regret toată viaţa mea…”

Mulţi credeau că actriţa nu mai are rude, dar Alexandru Arşinel a mărturisit că pe lângă nepoata căreia i-ar fi lăsat casa din Bucureşti, Cristina Stamate mai are un frate în ţară, care e grav bolnav. Un alt frate de-al artistei trăia în Israel, dar a murit în urmă cu câţiva ani. Acum, acolo, mai este o nepoată de-ale regretatei vedete.

“Sunt înăuntru (n.r.: rude), e nepoata. Ea nu are nicio vină că nu mai are rude. (…). Fratele din Israel a murit, fratele de aici este grav bolnav, are o nepoată care e în Israel şi mai are una care e aici. (…). Da, colegii mei s-au ocupat de tot, suntem o echipă. (…). Ne întâlnim mâine seară (n.r.: în această seară) la turneul pe care îl avem în Spania. (…).”, a spus Alexandru Arşinel în cadrul unui interviu acordat recent.

Citeşte şi: VIDEO / Stela Popescu l-a atacat dur pe Mihai Bendeac, dar şi Cristina Stamate i-a zis câteva cuvinte juratului de la „iUmor”: „Îi mai trebuie un pic de măsură”

Citeşte şi: Detaliul impresionant care a ieşit la iveală după moartea actriţelor! Gestul înduioşător al Stelei Popescu făcut faţă de Cristina Stamate: „Ea nu a văzut…”

Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie cu puţin înainte de ora 07:00

Regretata actriţă a fost internată joi, 23 noiembrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi suferea de mai multe boli. În aceeaşi zi, Stela Popescu a fost găsită moartă în casă de fiica vitregă, Doina Maximilian. Din nefericire, la o zi după ce a fost înmormântată Stela Popescu, a încetat din viaţă şi bune ei prietenă, Cristina Stamate. Ea a fost îngropată azi, 29 noiembrie pe Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu.

Citește și...