Detaliul impresionant care a ieşit la iveală după moartea actriţelor! Gestul înduioşător al Stelei Popescu făcut faţă de Cristina Stamate: „Ea nu a văzut…”

Publicat: 28/11/2017 | 19:42

Stela Popescu s-a stins din viaţă la 81 de ani, iar la câteva zile distanţă, buna sa prietenă, Cristina Popescu, care era mai mică decât ea cu 10 ani. Un secret emoţionant al celor două mari actriţe a ieşit la iveală în această seară. Cea care l-a dezvăluit a fost Bianca Sârbu, una dintre artistele care a avut onoarea să le cunoască pe cele două mari doamne ale teatrului românesc.

Citeşte şi: Legături neştiute dintre Stela Popescu şi Cristina Stamate! Mărturisiri dureroase: „Nu mai voia să trăiască, o să regret toată viaţa mea…”

Bianca Sârbu a povestit în cadrul unui interviu că Stela Popescu a ajutat-o cu bani pe Cristina Stamate în urmă cu doi ani, pe când aceasta s-a operat pe cord. „Doamna Teatrului din România” i-a lăsat un plic cu bani, ascuns sub televizor, după ce a plecat din casa prietenei sale. A dorit să recurgă la acest gest ca să nu o facă pe Cristina Stamate să se simtă jignită.

„Când s-a operat pe cord, Stela Popescu s-a dus la ea (n.r.: Cristina Stamate) înainte de operaţie. Ştia că nu are bani şi, ca să nu se simtă jignită, la plecare i-a lăsat un plic cu bani pentru operaţie sub televizor. Cristina Stamate nu a văzut când Stela Popescu a făcut asta. (…). Ea i-a spus: «Ai grijă de tine, ne vedem» (…)”, a declarat Bianca Sârbu în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Citeşte şi: Elena Merişoreanu, în lacrimi la TV! Cum a surprins-o pe Stela Popescu cu patru zile înainte să moară: „Nu pot să mă abţin, ce vrei să fac?!”

Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie

Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns de mai multe ori la telefon. Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum duminică, 26 noiembrie. Regretata actriţă a fost înmormântată la Mănăstirea Cernica, lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian.

 

Citește și...