RATB-ul a pensionat cel mai bătrân autobuz! A ocolit Pământul de 30 de ori

Publicat: 12/10/2018 | 22:42

România este tărâmul tuturor posibilităților. Chiar dacă, la infrastructură, țara noastră este, în continuare, deficitară, un autobuz folosit de RATB a parcurs, de-a lungul “vieții”, peste un milion de kilometri, doborând orice record în materie. (Super oferta de angajare) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii incredibile despre mijlocul de transport în comun care, practic, a ocolit Pământul de 30 de ori. (CITEȘTE ȘI: MEGA-SCANDAL LA ”INSULA IUBIRII”. UNA DINTRE ISPITE E ACUZATĂ CĂ ȘI-A VÂNDUT TRUPUL CU 300€/ORĂ!)

Unul dintre autobuzele deținute de RATB care, până acum câțiva ani, era folosit de mii de bucureșteni a ajuns demn de Cartea Recordurilor. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Autobuzul care a deservit ruta expres Piaţa Unirii – Aeroportul Otopeni a parcurs o distanță echivalentă cu ocolul Pământului de 30 de ori. Bătrânul DAF a fost ”pensionat” după ce a acumulat un rulaj record de aproximativ 1,2 milioane de kilometri. (NU RATA, AICI: FULGY AL CLEJANILOR, ANCHETAT PENAL DE POLIȚIE. A AMENINȚAT CĂ INCENDIAZĂ UN MAGAZIN DIN MALL: ”A APRINS BRICHETA ȘI…”)

”Autobuzul DAF cu număr de inventar 685 a fost retras din circulaţie la un rulaj de 1,2 milioane kilometri, afectuaţi în linia Expres Piaţa Unirii – Aeroport Otopeni”, a declarat Adrian Sorin Mihail, director general al RATB, (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

RATB-ul a pensionat cel mai bătrân autobuz

Recorduri și la Galați

În urmă cu patru ani, la Galați urmau să iasă din uz aproape 30 de autobuze care au depăşit 800.000 de kilometri la bord. “Anul acesta ar trebui să iasă din uz cam tot ce înseamnă Cobre, marca Cobra, aduse din Turcia în 2001, 2003. Au peste 750.000 de kilometri, avem şi cu 950.000 de kilometri la bord”, declara, în 2014, Genica Totolici, director Transurb Galaţi, pentru Digi 24.

Autobuzele primăriei Hunedoara bat recordul la consumuri aberante

Un raport al Serviciului public de transport local din Hunedoara arată că un autobuz folosit la transportul călătorilor consumă 65 de litri la suta de kilometri, în timp ce alte mijloace de transport în comun au consumuri de 45 de litri la suta de kilometri.(Cât câștigi dacă faci videochat?)Un autobuz articulat din patrimoniul serviciului a consumat în medie 65 de litri la suta de kilometri. A fost folosit la 66 de curse într-o lună şi a parcurs 660 de kilometri, consumând 429 de litri de motorină, care au costat 2.145 lei, potrivit adevărul.ro.(NU RATA, AICI: ANDRA E GENEROASĂ! CÂȚI BANI I-A DAT UNEI CERȘETOARE ÎN PARCAREA UNUI SUPERMARKET)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...