Răzvan Ciobanu a fost bătut?! A publicat imagini cu ochiul drept vânăt și s-a destăinuit: “Dacă nici noi nu ne putem asumă momentele din viata noastră”

Publicat: 05/07/2018 | 08:54

Răzvan Ciobanu a făcut publice două imagini în care apare cu ochiul drept vânăt. Mesajul scris de creatorul de modă în dreptul lor a adâncit și mai mult misterul în legătură cu vânătaia de la față. Decizia de a urca pe rețelele de socializare aceste poze cu el în care apare lovit a fost luată după mult timp de gândire, așa cum de altfel a mărturisit încă de la începutul postării. Mai mult, el încă reflectează dacă să povestească sau nu experiența neplăcută trăită.

Citește și: Răzvan Ciobanu, revoltat de câștigătoarea Eurovision 2018: „Ne identificăm cu imaginea unei dolofane! Obezitatea este la putere”

Răzvan Ciobanu, victima unei agresiuni?

Noaptea trecută, mult trecut de ora 00:00, designerul a făcut o postare prin care și-a îngrijorat apropiații și fanii. Pozele în care Răzvan Ciobanu apare cu o vânătaie zdravănă la ochiul drept au fost făcute în timp ce savura o țigară. În mesajul așternut la postarea pe care a făcut-o atât pe Instagram, cât și pe Facebook el nu menționează nimic despre faptul că ar fi fost agresat fizic.

“Mă gândesc de câteva zile dacă să vorbesc despre experiențele mele de viață sau nu… încă mă gândesc! Știu însă că dacă nici noi nu ne putem asumă momentele din viata noastră… atunci cine ar putea să o facă?! Eu zic doar atât: oricât de dificil ne-ar fi, ne ridicăm de jos, ne scuturăm de praf, zâmbim și mergem mai departe. Noi avem puterea asta, doar noi 😉! #simle and #moveon #”, a scris Răzvan pe rețelele de socializare.

Fanii l-au întrebat imediat ce a pățit, iar unii dintre ei l-au sfătuit să povestească tot ce i s-a întâmplat, explicând că: “Din experientele împărtășite, învățăm!”.

“Wow, ce ai pățit !!!🤦🤦🤦 Răzvan ♥️♥️♥️ însănătoșire grabnică ♥️”, “Capul sus, ești puternic”, Adună-te, adună-le și pune totul într-un colț. Tu ai treabă, să te ridici cu încă o palmă mai sus.”, “Ai supărat pe cineva?”, “Viața e atât de frumoasă ,de ce trebuie să gândești in trecut ? Fumatul nu e bun ”,  “Este o bună idee! Din experientele împărtășite, învățăm! Doar tu decizi! Orice ar fi, trebuie să mergem mai departe! Nu este ușor, dar ce este facil în viața asta ???” sunt șase dintre mesajele postate de prietenii cunoscutul creator de modă.

Citește și: Cristina Ich, sărut pasional cu Răzvan Ciobanu: „Ce buze moi ai!”

“Ploaia spala tot! Inclusiv povestile, de tot felul de povesti. #rainyday #designermood #instamood #instafun #instafashion #instalook #instastyle #razvanciobanu #alinaroxanaionescu #katrineldelia #monicabottcher #mylove #inplasticitsfantastic”, a scris designerul în dreptul imaginii de mai jos.

Citește și...