Acasă » Vedete » Răzvan Ciobanu o face cu ou și cu oțet pe Marina Almășan, după ce prezentatoarea l-a atacat dur: “«Ouă» sigur nu ai! Tanti, fă urgent ceva cu machiajul, părul și hainele pe care le porți”

Răzvan Ciobanu o face cu ou și cu oțet pe Marina Almășan, după ce prezentatoarea l-a atacat dur: “«Ouă» sigur nu ai! Tanti, fă urgent ceva cu machiajul, părul și hainele pe care le porți”

De: Cancan 27/07/2018 | 11:54

A tăcut cât a tăcut, dar acum s-a dezlănțuit mai mult ca niciodată! Răzvan Ciobanu a reacționat acid la adresa Marinei Almășan, care l-a criticat în urmă cu câteva zile pentru orientarea lui sexuală. Cunoscutul designer i-a dat câteva sfaturi în legătură cu look-ul și styling și a enumerat punctele ei slabe, din punctul său de vedere. Marina Almășan nu e singura vedetă luată în colimatoriu de creatorul de modă! Și pentru Andreea Berecleanu a avut câteva remarci.

Citește și: Câți bani plăteau vedetele pentru cocaină și cannabis. Răzvan Ciobanu, Oreste, Marian Ionescu și Raluca Bădulescu, audiați

Răzvan Ciobanu, critici acide la adresa Marinei Almășan și a Andreei Berecleanu

Scandalul dintre Răzvan Ciobanu și Marina Almășan a luat amploare! Iar unul între designer și Andreea Berecleanu e pe cale să izbucnească. Asta după ce azi-noapte, mult trecut de miezul nopții, creatorul de modă a făcut public un mesaj plin de critici și remarci acide.

Citește și: Iubitul l-a bătut cu scaunul pe Răzvan Ciobanu, iar noi avem imaginile necenzurate!

“Salut, am găsit ceva interesant: (…). Ma gandesc de cateva zile daca merita efortul sa dau vreo replica… din respect pt duduia Almasan, am sa fac acest efort. Il fac pentru ca atunci cand eram doar un pusti, ma uitam la «Ceaiul de la ora 5», tin minte ca aveau «concursuri» pt tineri desigeneri. Eu poate ca aveam 17/18 ani si am si trimis schite la acel «concurs».

Revenind: tot nu inteleg care imi sunt stridentele, tot nu inteleg de ce are «duamna» blog. Vremurile domniei sale au apus de muuult! Mie strident mi se pare sa iti vopsesti parul roscat, sa ai scandaluri repetate cu fostul sot, pe teme minuscule gen: pensie alimentara, etc. Strident mi se pare si sa ai o relatie cu un infractor si sa faci pe diva, sa spui «nu am nimic de declarat» si sa te retragi din relatie cand treaba se «impute». Semn de lasitate, dupa parerea mea. Strident mi se pare si sa MINTI ca esti un om tolerant, dar sa ai o problema cu orientarea sexuala a cuiva.

Se vede clar din randurile scrise de dansa. Tu recomandandu-te ca si jurnalist. Mai stiu una la fel de ipocrita @andreea berecleanu, conversatie pe care inca o detin. Iar replica mea exact, la faptul ca domnia sa se ingrijoreaza ca-i ramane odorul nemaritat a fost excat asa: daca as fi heterosexula, intre o fata urata si un barbat ca mine… as alega un barbat ca mine. Stiu,o rautate.

Ma bucur insa ca tanti Marina Almasan, apusa de mult ca persoana publica. Nicidecum nu o putem numi «vedeta de televiziune» etc… a considerat ca sunt un vector bun de imagine pt dansa. Il locul sau,mi as analiza viata, scandalurile meschine (cu diversi barbati din viata mea) modul strident si pitigaiat cu care vorbeste la televizor, «bunatatea» aparenta si «toleranta» pe care mi-o strig (dar habar nu am ce-i aia)…a, tanti, fa urgent ceva cu machiajul, parul si hainele pe care le porti. Eu inteleg ca esti ma batrana ca mine, dar asta nu-i o scuza sa vreo sa semeni cu «tataimiu». In rest, mata ma poti invita la emisia dvs (cu un raiting minuscul)…dar iti garantez ca nu duci un dialog cu mine. Eu nu sunt nici Zina Dumitrescu si nici cantaretele din generatia ta. Putem incerca daca chiar crezi ca te tin balamalele, caci oua…sigur nu ai! Te imbratisez”, a scris creatorul de modă pe pagina lui de Instagram.

Citește și: Cristina Ich, sărut pasional cu Răzvan Ciobanu: „Ce buze moi ai!”

Vă reamintim că weekend-ul trecut, Marina Almășan a fost cea care a scris un articol pe blogul său în care l-a criticat pe Răzvan Ciobanu pentru orientările sale sexuale.

Citește și: Răzvan Ciobanu, revoltat de câștigătoarea Eurovision 2018: „Ne identificăm cu imaginea unei dolofane! Obezitatea este la putere”

“Sunt cel mai tolerant om din lume. Nu mi se cocoata niciun nod in gat, cand stau de vorba cu cineva care nu e ca mine. (…) Si iata ca mi-a venit si mie randul la… intoleranta! E usor exagerata exprimarea, pentru ca imi pastrez opinia relaxata, legata de dreptul omului de a alege cum isi traieste viata. Nu ma deranjeaza cu nimic faptul ca doi barbosi si-au urat dragoste vesnica si se harjonesc prin asternuturi. (…).

Urmaream un late night show, la o televiziune concurenta. L-am regasit, pe ecran, pe creatorul Razvan Ciobanu. Nu am nimic nici cu el, nici cu orientarile lui sexuale, nu i-am purtat tinutele si nu ne datoram nimic unul altuia, sunt oricand gata sa-l invit in emisiunile mele, pentru a vorbi despre flori, fete, filme sau chiar si baieti. Si , totusi, prezenta lui, ieri, pe sticla tarzie a concurentei, m-a oripilat.

Vremurile sunt complicate – o stim – toleranta e o arma buna, pentru a le rezista onorabil, insa stridentele de acest fel, intr-o Romanie inca conservatoare si total nepregatita sa le faca fata (sau… spate – ca sa fim in ton cu subiectul!), sunt foarte periculoase. Subiectul e delicat si orice reactie de revolta iti poate pune in cap acuzatii grave, de tipul incalcarii drepturilor omului’.

Nici gand de asa ceva! Repet: fiecare om este liber sa-si traiasca viata asa cum doreste – chiar daca alegerile lui nu sunt similare celor ale marii majoritati – insa nu ostentativ si nu inainte ca multa lume din jur sa fie antrenata in a accepta relaxat astfel de situatii. Singura mea temere – ca mama de fata si daca e sa gasesc, cu orice pret , un motiv de ingrijorare – este doar aceea ca, daca in jurul nostru Razvan Ciobanii’ vor prinde sa se inmulteasca, fetele noastre… vor ramane nemaritate!”, a declarat Marina Almașan pe blogul personal.

Răzvan Ciobanu, audiat în dosarul “cocaină pentru vedete”

Creatorul de modă a dat explicații în fața procuroriilor DIICOT din Ploiești la începutul acestei luni împreună cu mai multe vedete cunoscute din showbiz-ul românesc.

Citește și: Razvan Ciobanu, Raluca Badulescu si Oreste, audiati la DIICOT intr-un dosar de trafic și consum de droguri! Ce alte nume grele din showbiz sunt implicate

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest caz:
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...