Rona Hartner a început chimioterapia: ”Sunt cam obosită după prima şedinţă”

Publicat: 24/04/2019 | 22:45

La nici două luni de când a fost supusă unei operații chirurgicale în timpul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de pe colon, Rona Hartner a fost operată de urgență din nou. După cumpăna prin care a trecut, cântăreața a început chimioterapia.

În vârstă de 45 de ani, Rona Harner a intrat din nou în sala de operații, unde medicii i-au făcut o altă intervenție la colon. Pe lângă tumora cancerigenă scoasă la sfârșitul lunii februarie se mai aflau încă cinci ganglioane. Rona Hartner a început astăzi tratamentul cu citostatice și crede, cu tărie, că totul va decurge ca pe roate și că starea ei de sănătate se va ameliora.

„Sunt la prima şedinţă de chimioterapie şi voiam să vă arăt cum arăt. Toate astea le-am halit de azi de dimineaţă. Am şansa să fie cu o echipă foarte bună. Sunt cam obosită după prima şedinţă, dar beau apă, sucuri naturale ca să rezist cât de cât. Am avut rozaliul cu mine toată ziua şi m-am închinat. Am mâncat de la 9 dimineaţa. Mă trec toate căldurile, sunt tare febrilă. Nu am voie să bag mâna în apă rece, nici să mă ating de ceva rece”, a spus Rona Hartner pe Facebook.

Rona Hartner a început chimioterapia

Rona Hartner este optimistă

Rona Hartner este optimistă în ceea ce privește tratamentul cu citostatice. Cântăreața este liniștită, mai ales că doctorul ei a asigurat-o că totul va fi bine. Până una alta, Rona Hartner se roagă continuu având în vedere faptul că are o relație specială cu divinitatea. (CITEȘTE ȘI: RONA HARTNER TREMURĂ DUPĂ A DOUA OPERAȚIE! DE CE ÎI ESTE TEAMĂ: ”TOȚI AVEM…”)

„Fac lucruri mai liniştite, scriu, stau cuminte şi mi-a spus că nu am niciun regim special de făcut, ci doar trebuie să am încredere pentru că nu va fi o chimioterapie prea grea. Deci, mulţumesc lui Dumnezeu pentru chestia asta. Astăzi este Vinerea Mare la noi, la catolici, iar eu am început deja dimineaţa citind „Drumul Crucii”, rugându-mă. Este o zi de post şi rugăciune şi am foarte mari speranţe”, a mai spus Rona Hartner.

Citește și...