Roxana Dobre a părăsit palatul lui Florin Salam?! Imaginile care alimentează speculațiile legate de divorț

Publicat: 25/03/2019 | 22:47

Povestea lor de dragoste durează de ani de zile, dar nu a fost lipsită de episoade controversate. A părăsit Roxana Dobre palatul lui Florin Salam?! Au apărut, din nou, probleme în paradis? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, fotografiile care alimentează noile speculații legate de despărțire.

În februarie, au apărut mai multe zvonuri conform cărora povestea de dragoste dintre Florin Salam și Roxana Dobre s-ar fi încheiat și că ar urma o separare definitivă, nemaiexistând cale de împăcare între cei doi.

(VEZI AICI: REACȚIA LUI FLORIN SALAM DUPĂ CE S-A SPUS CĂ DIVORȚEAZĂ DE ROXANA DOBRE)

Ținem, însă, să precizăm că astfel de speculații au mai apărut de-a lungul ultimilor ani. Dar, contrar acestora, manelistul și fostul model au rămas împreună. Ba mai mult, familia lor s-a și mărit în iulie 2018, cu încă un copil.

Roxana Dobre, vizită-fulger la un apartament de lux!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu Roxana Dobre, după ce s-a spus, din nou, că povestea ei de iubire cu Florin Salam s-a încheiat. Am întâlnit-o pe brunetă în zona Nordului, una dintre cele mai luxoase și selecte din Capitală, unde nu oricine își permite să locuiască.

Roxana Dobre nu era singură, ci alături de mama ei, Melania, și de una dintre fetițele pe care fostul model le are cu Florin Salam. Au coborât dintr-un luxos bolid și s-au îndreptat glonț spre un bloc de locuințe.

Roxana Dobre, gata să intre în blocul din zona Nordului

A plecat din super-vila din Popești Leordeni?!

Roxana Dobrea a petrecut mai bine de două ore în blocul cu pricina. De altfel, zona nu este deloc o necunoscută pentru soția manelistului. Până să se mute cu Florin Salam, bruneta a locuit la doar câteva blocuri distanță de cel în care a intrat în weekend-ul trecut.

(CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! FLORIN SALAM ȘI ROXANA DOBRE SE CĂSĂTORESC. DEZVĂLUIRI DIN CULISELE MARELUI EVENIMENT)

Fotografiile ar putea alimenta speculațiile legate de o posibilă despărțire, în ideea că Roxana Dobre ar fi părăsit palatul lui Florin Salam din Popești Leordeni și că ar urma să se mute (dacă nu ar fi făcut-o deja) în apartamentul de pe Șoseaua Nordului.

Au împreună trei copii

Dar sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, susțin că Florin Salam și Roxana Dobre sunt mai liniștiți ca oricând și nu au gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă.

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei.

Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

(NU RATA: PRIMELE POZE DIN SUA CU FLORIN SALAM ȘI ROXANA DOBRE. MOTIVUL PENTRU CARE AU ALES SĂ FACĂ SĂRBĂTORILE PESTE OCEAN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...