S-a dat singura de gol! Roxana Nemes, in tandreturi cu afaceristul pentru care l-a parasit pe Radu Groza

Publicat: 05/08/2015 | 14:12
S-a dat singura de gol! Roxana Nemes, in tandreturi cu afaceristul pentru care l-a parasit pe Radu Groza

Roxana Nemes a afisat, pentru cateva minute, dovada ca are o relatie cu omul de afaceri Calin Hagima, cel pentru care l-ar fi parasit pe Radu Groza. Blonda il descrie pe barbat ca fiind dragostea si drogul ei.

Roxana Nemes

Cantareata Roxana Nemes s-a dat de gol publicand, pe pagina ei de facebook, o fotografie cu afaceristul despre care a negat ca ar avea vreo legatura. Dupa cateva minute, insa, artista a sters poza in care aparea in timp ce il saruta pe Calin Hagima, in varsta de 37 de ani, si despre care se stie ca ar detine o firma de productie audio-video.


“Nu este adevarat ca am plecat din cauza altui barbat. Nu exista niciun barbat in viata mea si nicio femeie in viata lui, din cate stiu eu. E urat sa implicam oameni care nu au nicio legătura”,
declara Roxana, la scurt timp dupa ce l-a parasit pe Radu Groza.

 

Roxana Nemes, alaturi de iubitul ei oficial, impresarul Radu Groza
Roxana Nemes, alaturi de iubitul ei oficial, impresarul Radu Groza

 

S-a despartit cu scandal de Radu Groza

 

Dupa sase ani de relatie cu impresarul care a facut-o celebra, Roxana si-a facut bagajul si a plecat din caminul conjugal. A urmat, apoi, un scandal financiar intre cei doi, cantareata motivand ca nu si-a primit banii in urma mai multor spectacole la care a participat.

 

Un domn o ajuta sa intre cu trollerul cu haine
Un domn o ajuta sa intre cu trollerul cu haine

“Nimeni nu iti stie problemele din casa, problemele din viata intima. Am fost directa, nu m-am ascuns cu nimic de el. I-a placut bine, nu i-a placut, iar bine. Nici in fata lui nu m-am ascuns cu nimic. Radu si cu mine avem de foarte mult timp probleme in cuplu. Am zis sa luam o pauza ca sa rezolvam problemele, el a zis ca nu le vede. Eu am luat decizia de a pleca de acasa. Am plecat de o săptamana de acolo. Acum stau singura. Eu nu am spus nimanui problemele noastre, doar familia mea a stiut.”, declara Roxana Nemes, la scurt timp dupa ce l-a parasit pe Radu Groza.

Calin Hagima

 

Calin Hagima

 

Hagima nu a vrut sa comenteze

Omul de afaceri, despre care se spune ca ar fi casatorit, a negat in trecut ca ar avea legaturi amoroase cu Roxana Nemes. In prezent, fotografia postata de Roxana – si stearsa la scurt timp –  il contrazice.

 

Roxana Nemes

“MY addicition, my drug, my love, my man, ma happiness, my all”, a descris Roxana fotografia in care il saruta pe afacerist. Contactat telefonic, miercuri, Calin Hagima nu a vrut sa comenteze.
 

CITESTE SI: 

Radu Groza este deja ISTORIE! Roxana Nemes s-a mutat in casa noua! Cum a fost surprinsa blonda!

Acuzata ca a fugit cu altul, Roxana Nemes da piept cu trecutul tumultuos: a fost filmata cand facea sex oral si a fost amanta…

M.D

 

Citește și...