S-a stins flacăra iubirii între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!? “Distanța își spune cuvântul și…”

Publicat: 12/06/2019 | 10:43

“S-a stins flacăra iubirii între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!?” – aceasta este întrebarea care le vine în minte fanilor care o urmăresc pe celebra impresară pe rețelele de socializare. Această idee s-a conturat și mai mult odată cu cea mai recentă imagine făcută publică de vedetă… poza de album cu soțul ei a fost însoțită de un mesaj, însă, felul în care au fost surprinși a fost amplu analizat de admiratorii cuplului.

Citește și: Anamaria Prodan face dezvăluiri șocante: ”Mama a fost în comă la botezul meu”

S-a stins flacăra iubirii între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află încă în Minneapolis, Minnesota, unde zilele trecute, fiica lor, Sarah Dumitrescu, a absolvit facultatea. Iar în urmă cu câteva ore, cunoscuta impresară a urcat pe contul ei de Instagram un selfie în care apare alături de soțul său, Laurențiu Reghecampf. Și… deși, de multe ori pune câte un mesaj și/sau mai multe hashtag-uri, de data aceasta vedeta a ales să insereze doar un emoticon în formă de inimă roșie: “❤️”.

Acest amănunt a fost observat de mai mulți, însă… un alt detaliu mult mai important a făcut-o pe o internaută să reacționeze tranșant. După cum se poate observa în imagine, cei doi soți nu stau foarte apropiați, iar admiratoarea lor i-a atras atenția Anamariei Prodan, căreia i-a lăsat comentariul: “Ana, parcă nu mai ești așa lipită de soțul tău cum erai, mie îmi place mult de voi, dar cred că distanta își spune cuvântul!”. Deocamdată, soția lui Reghe nu a răspuns acestui mesaj.

Cei mai mulți dintre fanii celor doi i-au complimentat: “Doi oameni frumoși, doi părinți extraordinari, două personalități, bravo vouă!”, “Sunteți o familie frumoasă😚🌹”, “Cei mai tari!”, “Sănătate și tot binele din lume”, “Cei mai frumoși oameni, populari și tot ce vrei au ei, respect”.

Citește și: Anamaria Prodan și sora ei, momente unice în Statele Unite: “Noi. Surori. Fericire…”

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.
Citește și...