Să vezi și să nu crezi! Ce salariu are un cameraman de la Survivor România. Câți lei primește lunar de la Kanal D

Publicat: 23/01/2020 | 09:43
Să vezi și să nu crezi! Ce salariu are un cameraman de la Survivor România. Câți lei primește lunar de la Kanal D

Survivor este un program de televiziune aparținând genului reality-show, iar formatul a ajuns foarte popular și a fost preluat de mai multe televiziuni din întreaga lume. În Survivor, un grup de concurenți este izolat în diverse locuri – sălbatice – și concurează pentru bani și alte premii. Emisiunea folosește eliminarea progresivă, în fiecare episod concurenții votând pentru excluderea unuia dintre ei, până când în final rămâne un singur concurent care câștigă titlul de „Unic Supraviețuitor” și premiul în bani aferent.

Formatul pentru această emisiune a fost creat – în 1992 – de către Charlie Parsons, fiind utilizat pentru prima dată în Suedia (în 1997) – pentru emisiunea „Expedition Robinson”. Survivor se bucură de audiențe uriașe, pe plan mondial, ”prinzând” foarte bine și la publicul din România. Adrenalină, suspans, momente tensionat și o aventură care nu va fi uitată, niciodată, de vreunul dintre concurenți.

Showul ”Survivor România” este filmat în Republica Dominicană, iar un astfel de demers nu este unul facil. Fie că discutăm despre eforturile concurenților, de luptele acerbe sau de dorul de casă, fie că punem în balanță întreg efortul tehnic, totul duce către o adevărată provocare împinsă până la limitele extreme. Și atunci apare, firesc, și întrebarea referitoare la salariul pe care îl primește, spre exemplu, un cameraman prezent la fața locului pentru a filma toate ”ostilitățile”. Iar munca nu este una ușoară, așa că remunerația ar trebui să fie considerabilă. Acum, salariul unui cameraman de la ”Survivor România” – mare, mic? – poate fi subiect al unor diverse înterpretări, dar din informațiile noastre s-ar situa între 5.500 și 8.000 de lei.

Citește și...