Săndel Bălan, fericit la nunta fiicei sale cu George Burcea. Ce a declarat tatăl Andreei Bălan după ce NU a fost invitat la cununia civilă

Publicat: 17/09/2019 | 10:13

Săndel Bălan se consideră un tată fericit și împlinit! Fost impresar al trupei Andre, el s-a numărat printre invitații de seamă de la nunta fiicei sale cu George Burcea și s-a pregătit așa cum se cuvine pentru evenimentul impresionant, dar și pentru botezul celei mai mici nepoate. Tatăl Andreei Bălan a acceptat să facă declarații despre ziua de sărbătoare din familia lui, după ce el nu a fost invitat la cununia civilă a celor doi tineri, care a avut loc în urmă cu mai bine de două luni.

Citește și: Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea la nuntă. Cât au pus invitații în plic

Ce a declarat tatăl Andreei Bălan la nunta fiicei sale, după ce NU a fost invitat la cununia civilă

Andreea Bălan și tatăl ei au făcut pace din nou… de data aceasta cu prilejul nunții sale cu George Burcea. Deși a lipsit de la cununia civilă a celor doi, Săndel Bălan a avut doar cuvinte de laudă la adresa fiicei sale. În cadrul unui interviu oferit de curând, părintele artistei a mărturisit că i-a dăruit un superb buchet de trandafiri albi.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat! Gafa făcută după nuntă a uneia dintre cele mai bune prietene ale artistei

“Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat pe comandă un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat Săndel Bălan pentru click.ro. Seara trecută, tatăl artistei a făcut publice patru poze din ziua cununiei religioase a acesteia, iar în dreptul lor a scris mesajul: “A fost nunta de vis!🌷Andreea&George!”.

 

Andreea Bălan a fost condusă la altar de nașul ei, Aurelian Temișan © CANCAN.RO
Andreea Bălan a fost condusă la altar de nașul ei, Aurelian Temișan © CANCAN.RO

Săndel Bălan a așteptat-o pe fiica lui alături de mama cântăreței și bunica acesteia. În drum spre treptele lăcașului de cult în care și-a unit destinul cu actorul George Burcea, Andreea Bălan s-a oprit să își îmbrățișeze bunica și a izbucnit în plâns din cauza emoțiilor pe care le-a avut.

Andreea Bălan, în ziua nunții alături de bunica pe care o iubește enorm © CANCAN.RO
Andreea Bălan, în ziua nunții alături de bunica pe care o iubește enorm © CANCAN.RO

Pe rochia de mireasă purtată de Andreea Bălan la ceremonia a fost brodat mesajul: “Îți sunt înger păzitor” – de altfel, ieri, la o zi de la nuntă, vedeta și-a lansat melodia “Înger Păzitor”, al cărei videoclip a fost filmat și în ziua cununiei religioase. “Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire și când o port mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume”, a spus Andreea Bălan, relatează Libertatea.

Andreea Bălan și George Burcea au două fetițe împreună © CANCAN.RO
Andreea Bălan și George Burcea au două fetițe împreună © CANCAN.RO

Invitații de la nunta Andreei Bălan cu George Burcea au primit la plecare câte o brățară de aur care simbolizează o aripă de înger.

Citește și: Ce spune Misty despre Keo și Andreea Bălan, la 5 ani de la despărțire: “N-a spart nimeni nicio casă”

Andreea Bălan și George Burcea au avut 200 de invitați la nunta lor și botezul Clarei © CANCAN.RO
Andreea Bălan și George Burcea au avut 200 de invitați la nunta lor și botezul Clarei © CANCAN.RO

Andreea Bălan și George Burcea sunt căsătoriți

Andreea Bălan (n.: 23 iunie 1984 în Ploiești) este o cântăreață de muzică pop. Vedeta a debutat în muzică în 1994 la emisiunea pentru copii “Ba da, ba nu”. Doi ani mai târziu, artista a lansat primul ei album solo, “Amețiți de fum”. Ea a cunoscut succesul împreună cu Andreea Antonescu, alături de care a format trupa Andrè. După ce formația s-a destrămat, fiecare și-a continuat pasiunea pentru muzică.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Andreea Bălan a devenit oficial doamna George Burcea pe 10 august, după ce au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă împreună cu nașii lor: Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu, dar și câteva rude și prieteni foarte apropiați. Pe 15 septembrie, cei doi parteneri s-au căsătorit religios la Biserica Sfânta Treime Dudești din București. În ziua nunții, ei au botezat-o și pe fiica lor cea mică, iar la petrecerea care a urmat s-au distrat alături de 200 de invitați. Fiecare dintre aceștia a plecat acasă cu câte o brățară de aur care simbolizează o aripă de înger, iar frumoasa artistă a avut trei rochii de mireasă.

Citește și...