Acasă » Exclusiv » Scandal la Imperiul Leilor, de pe PRO TV: ”Suntem în mare belea!” Antreprenorii au luat foc și acuză că emisiunea urmărește doar promovarea milionarilor! Cine-i primul țepar

Scandal la Imperiul Leilor, de pe PRO TV: ”Suntem în mare belea!” Antreprenorii au luat foc și acuză că emisiunea urmărește doar promovarea milionarilor! Cine-i primul țepar

De: Răzvan Scarlat 14/09/2023 | 23:40
Imperiul leilor/ Sursă foto: Facebook

CANCAN.RO detonează bomba! „Imperiul Leilor”, emisiune difuzată la Pro TV, ar fi doar o trambulină pentru promovarea și mai mult a milionarilor care au calitatea de jurați și care promit marea cu sarea antreprenorilor dornici de finanțare. Monica Cadogan, fost CEO al companiei Vivre Deco până în toamna anului 2021, este prima arătată cu degetul de micii afaceriști, fiind acuzată că nu și-a onorat promisiunile. Avem declarații în exclusivitate! În zilele următoare, site-ul nr. 1 din România va reveni cu alte cazuri similare.

„Imperiul Leilor” este o emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor, unde tinerii antreprenori au ocazia să-și prezinte ideile și afacerile în fața unor milionari celebri. S-au consumat deja trei sezoane, iar sute de business-uri aflate la început sau proiecte cu un potențial spectaculos ar fi primit șansa unică de a fi finanțate de afaceriști mega-cunoscuți.

Monica Cadogan, primul investitor de la „Imperiul Leilor”

Emisiunea „Imperiul Leilor” revine, pe 19 septembrie, cu un nou sezon, iar CANCAN.RO a luat la puricat edițiile precedente, pentru a afla în ce stadiu se află afacerile în care jurații au anunțat că vor investi. Am început cu business-urile pe care și le-a asumat Monica Cadogan, CEO al companiei Vivre Deco în 2019, când a fost anunțată de Pro TV ca fiind primul investitor din cadrul primului sezon.

(VEZI AICI: NOUL SEZON IMPERIUL LEILOR VINE CU SCHIMBĂRI COLOSALE. CINE A PLECAT DIN JURIUL MILIONARILOR)

„Țepe” pe bandă rulantă

Ce am descoperit este de-a dreptul revoltător. Antreprenorii nu ar fi primit niciun euro, ba mai mult, Monica Cadogan nu le-a mai dat niciun semn de viață! Aceștia acuză că „Imperiul Leilor” ar avea, de fapt, ca scop promovarea și mai mult a investitorilor și că antreprenorii ar fi doar niște pioni.

Monica Cadogan, arătată cu degetul de antreprenori

„Emisiunea este doar pentru promovarea milionarilor. Nu am primit nicio finanțare!”

Edomestic oferă servicii pentru animalele de companie, iar Monica Cadogan a simțit că are potențial. Ca Mohammad Murad, fondator şi preşedinte al Phoenicia Hotels, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România şi unul dintre cei mai mari investitori în acest sector economic. La final, cei doi milionari nu au ratat ocazia să se fotografieze alături de Andrei Găină, antreprenorul pe care au promis să-l ia sub aripa lor.

(NU RATA: TRANSFERUL IERNII ÎN PIAȚA MEDIA! CE FEMEIE CELEBRĂ A SEMNAT CU PRO TV)

În ce stadiu se află acum Edomestic? Cât au investit Monica Cadogan și Mohammad Murad în companie? Andrei Găină are cuvântul!

Am evoluat, dar pe forțele noastre. Emisiunea este doar pentru promovarea investitorilor în proporție de 99 la sută. Nu am primit nicio finanțare. Nici vorbă. La fel cum au pățit și alți antreprenori. Ne-am mai întâlnit la diverse evenimente și sunt la curent cu tot. Unii, după emisiune, au plecat în concedii, alții și-au luat mașini cu gândul că le vine finanțarea. Și acum sunt în mare belea. Singurul meu regret e că, dacă știam că așa se va întâmpla, jucam altfel cartea. Investitorii caută doar să beneficieze, să lovească la capitolul imagine„, a declarat Andrei Găină pentru CANCAN.RO.

Pe Facebook, Monica Cadogan s-a lăudat că va investi în afacerea lui Andrei Găină

(CITEȘTE ȘI: VEDETA DE LA IMPERIUL LEILOR, DIAGNOSTICATĂ CU CANCER: ”AM FĂCUT O PROSTIE!”)

„Una e să zici la TV, alta să investești”

FOLDO este un studio de design românesc, fondat de Nicolae Baciu în 2015, care oferă mobilier și jucării pentru cei mici. Din nou, Monica Cadogan și-a anunțat sprijinul financiar. Din păcate pentru antreprenor, au fost doar promisiuni aruncate în vânt.

Nu, nu am primit nicio finanțare. A venit pandemia și s-a sistat totul. Făcusem un plan, dar nimic ulterior. În orice caz, nu știu câte proiecte prezentate de antreprenori au ajuns să fie și finanțate de investitori. Una e să zici la televizor că da, investesc, alta este să finanțezi cu adevărat. Oricum, noi suntem pe creștere, am câștigat, totuși, și ceva notorietate cu emisiunea. Acum avem alt investitor, care nu are legătură cu emisiunea„, ne-a declarat și Nicolae Baciu, patronul Foldo.

Nici Nicolae Baciu nu a primit finanțare din partea Monicăi Cadogan

Zilele următoare, CANCAN.RO va prezenta și alți milionari care le-au promis antreprenorilor finațare, dar pe care i-au „uitat” după emisiunea de la Pro TV.

La un pas de faliment

Monica Cadogan a fost CEO al Vivre Deco, cel mai mare business de home-deco din sud-estul Europei, până în toamna anului 2021, când a demisionat din funcție. În locul primului investitor de la „Imperiul Leilor” a venit Călin Fusu. Cu o participație de 67%, acesta este acționarul majoritar al Neogen, compania care deține capitalul social al Vivre Deco. Pentru exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2021, Vivre Deco a înregistrat o pierdere de 84,7 milioane lei și a fost la un pas de faliment.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să fie atenți acești nativi
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post din luna mai
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta se refugiase într-un resort, după o condamnare definitivă în 2020
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de români
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de...
Știrea momentului despre RCA. Când ajung compensațiile pentru polițe
Știrea momentului despre RCA. Când ajung compensațiile pentru polițe
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...