Scandalos. Ce mesaj i-a trimis Tavi Clonda lui Alexandru Cumpănașu, după ce a anunțat că Alexandra e moartă

Publicat: 03/08/2019 | 11:15
Scandalos. Ce mesaj i-a trimis Tavi Clonda lui Alexandru Cumpănașu, după ce a anunțat că Alexandra e moartă

Specialiștii au anunțat că au descoperit ADN-ul Alexandrei Măceșanu în urma analizării osemintelor descoperite la domiciliul lui Gheorghe Dincă, iar unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănașu, a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

Unchiul aAlexandrei s-a declarat revoltat și a promis, public,  că va ”răscoli” tot sistemul.

”Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN????????. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…???. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret?????????”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Reacțiile internauților au fost de compasiune și de sprijin moral pentru familia aflată în suferință, numai că, printre ele, s-a strecurat și o opinie neașteptată. Este vorba despre doar câteva cuvinte scrise de… Tavi Clonda, însă ele aduc o acuzație foarte gravă la adresa lui Alexandru Cumpănașu.  ”V-au cumpărat”, a scris Tavi Clonda.

 

Citește și...