Selly, regele YouTube în România, și-a cumpărat bolid de lux. Câți bani a scos din buzunar și cum arată

Publicat: 14/11/2019 | 20:30

Are peste 2 milioane de abonați la canalul său de pe YouTube, iar veniturile sale sunt consistente. Vedetă în adevăratul înțeles al cuvântului, Selly – Andrei Șelaru – și-a luat permisul de conducere și a dorit, cu această ocazie fericită din viața sa, să își facă și un cadou pe măsură.

Și iată-l pe Selly proprietar de bolid de lux. „Munca se răsplătește. Azi mi-am luat mașina visurilor mele. Mercedes cls 2019 450 4M. Urmează niște vlogguri tanc”, a scris vloggerul pe Instagram, postând și fotografii sugestive.

Selly și-a cumpărat un bolid de lux

Selly a scos din buzunar nu mai puțin de 81.000 de dolari pentru bolidul de lux de care este atât de mândru, iar fanii au apreciat fotografiile la justa valoare.

Selly le-a prezentat fanilor bolidul de lux

Tânărul are peste 2 milioane de abonați pe YouTube, iar asta îi aduce un venit lunar de 10.000 de euro. De asemenea, câștigă și din contracte de promovare, și din reclame, și de pe urma concertelor pe care le susține alături de colegii din 5GANG – Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit – pentru copiii și adolescenții care se regăsesc în muzica sa.

Citește și...