DEMI LOVATO isterizată din cauza unui adolescent român: „Aşa trebuie să arate sânii mei?“

Publicat: 06/10/2016 | 10:25
DEMI LOVATO isterizată din cauza unui adolescent român: „Aşa trebuie să arate sânii mei?“

Cunoscută drept una dintre cele mai talentate tinere cântăreţe, Demi Lovato, în vârstă de 24 de ani, s-a arătat cu adevărat scandalizată de un român, care a decis să o „transforme“ pe artistă în sirenă.

Mai exact, Demi Lovato nu a avut reacţia la care Vladimir Şerbănescu, un adolescent român de 17 ani, ar fi sperat să o obţină atunci când a desenat-o pe actriţa şi cântăreaţa americană în postura de sirenă.

În urmă cu câteva luni, Vladimir Şerbănescu, un tânăr din România pasionat de desen, a portretizat-o pe Demi Lovato drept o sirenă şi a publicat imaginea pe contul de Instagram, primind mii de aprecieri. Recent, creaţia a ajuns şi în atenţia protagonistei, care nu a fost foarte încântată, potrivit ziarului Adevărul.

Demi Lovato a comentat la o republicare a desenului pe una dintre paginile create de fanii ei. „Se presupune că aşa ar trebui să arate sânii mei? Este un desen superb, dar acela nu este corpul meu“, a scris artista.

Reacţia vine în contextual în care Demi Lovato a avut tulburări de alimentaţie grave, luptând cu bulimia, depresia şi abuzul de droguri, probleme despre care nu s-a ferit niciodată să vorbească public. „Am fost mereu deschisă în legătură cu lupta mea, pentru că o parte din recuperare include şi a fi sinceră cu mine şi cu oamenii din jur. Vreau să folosesc succesul meu ca pe o platformă pentru a-i ajuta pe cei care la rândul lor suferă şi se confruntă cu astfel de probleme“, mărturisea artista în urmă cu un an pentru site-ul BuzzFeed.

Demi Lovato s-a arătat deranjată de desenul făcut de adolescentul român
Demi Lovato s-a arătat deranjată de desenul făcut de adolescentul român

Tânărul român s-a arătat însă dezamăgit de reacţia vedetei şi i-a dat o replică: „Dacă îţi desenez talia mai subţire şi sânii mai mari pentru a accentua faptul că te-am desenat precum o sirenă, o creatură mitologică, nu înseamnă că eu cred că tu ar trebui să arăţi aşa sau că toate fetele ar trebui să arate aşă. Aşa îmi imaginez eu sirenele. Am muncit mult la acest desen şi eram mândru de el, dar acum nu mai sunt“.

 

Citește și...