Fiica lui NICO, printre cei 18 concurenţi de la ”Supravieţuitorul”! Tânăra şi-a mărit sânii şi buzele, iar bărbaţii sunt topiţi după ea

Publicat: 13/09/2016 | 14:30

Printre cei 18 concurenţi de la ”Supravieţuitorul” se numără şi Alexandra Matei, fiica de 25 de ani a solistei Nico. Tânăra este o adevărată bombă sexy.

Alexandra Matei şi-a dorit să arate perfect, aşa că a apelat la medicul estetician. Blonda şi-a pus silicoane şi şi-a injectat acid hialuronic în buze.

Alexandra Matei este fiica cunoscutei artiste Nico.
Alexandra Matei este fiica cunoscutei artiste Nico.

Fiica lui Nico postează frecvent pe Facebook imagini în care apare aproape dezbrăcată, ceea ce îi încântă la maximum pe internauţi.
Cei 18 concurenti, acum rămaşi doar 16, după ce doi au fost care vor aduce în casele tuturor românilor, ediţie după ediţie, tensiunile, strategiile, alianţele, lupta pentru supravieţuire şi pentru a demonstra că merită titlul de unicul supravietuitor! Adina (28 de ani, studentă la medicină), Alex (27 de ani, expert tehnici de supravieţuire), Alexandra (25 de ani, designer vestimentar), Alin (35 de ani, Project Manager), Andreea (24 de ani, instructor de patinaj artistic), Andrei (27 de ani, consultant IT), Aurelia (36 de ani, administrator fermă de porci), Diana (26 de ani, însoţitor de bord), Ina (38 de ani, artist fotograf), Iulian (18 ani, sportiv), Liviu (40 de ani, marketing manager), Lucian (24 de ani, barman).

Mai concurează Maria (24 de ani, agent de polişie), Mircea A. (48 de ani, constructor), Mircea S. (38 ani, avocat), Otniela (27 de ani, make-up artist), Raisa (27 de ani, balerina) si Robert (29 de ani, masterand educaţie fizica şi sport) sunt concurenţii din primul sezon Supravietuitorul! Timp de 44 de zile, aventurierii din primul sezon al show-ului vor trece prin cele mai complicate experienţe din viaţa lor, fie că e vorba despre probe complexe sau despre aparent simplul trai împreuna cu străini, pe o insulă pustie.