O mai ţii minte pe bomba-sexy de la ”Insula iubirii”? A filmat-o goală şi a scos caseta pe piaţă!

Publicat: 30/06/2016 | 16:56
O mai ţii minte pe bomba-sexy de la ”Insula iubirii”? A filmat-o goală şi a scos caseta pe piaţă!

Cu siguranţă o mai ţineţi minte pe Andreea, o concurentă de la ”Insula iubirii”, şi nu neapărat datorită prestaţiei ei din emisiune, ci din cauza pozelor nud pe care le-a făcut. Se pare că tânără nu s-a rezumat doar la a poza dezbrăcată, ci a ”prestat” şi în faţa camerei video.

În timpul emisiunii, deşi se ”dădea” sfântă, Andreea a demonstrat că este capabilă să joace bărbaţii pe degete, pricepându-se de minune la asta. La scurt timp după ce s-au terminat filmările la ”Insula iubirii”, au apărut mai multe poze cu tânără în poziţii incendiare. A pozat goală şi a arătat ce are ea mai bun. Se pare însă că Andreea nu s-a limitat doar la a poza, ci s-a ”jucat” şi cu camera video. Şi asta pentru că un bărbat  susţine că a filmat-o pe bomba sexy în timp ce făcea videochat pentru el, iar acum a scos caseta pe piaţă. Mare lucru n-ar mai fi de arătat, zicem noi, şi asta pentru că Andreea a pozat deja goală puşcă şi a arătat ce poate. Însă, cine ştie…Imagini cu ea goală au apărut anul trecut şi pe un site de escorte din italia.

Andreea a participat la emisiune împreună cu iubitul ei
Andreea a participat la emisiune împreună cu iubitul ei

Recent, Andreea declara că a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, cu care a participat la ”Insula iubirii”. Bomba sexy spunea că are planuri mari cu acesta. Pe când era doar o copilă, părinţii Andreei au divorţat, iar fata a rămas cu mama ei, în Cluj-Napoca. La vârsta de 9 ani a ajuns în Germania, acolo unde se stabilise tatăl ei. Tânăra a tot “bătut” străinătatea până la 21 de ani, atunci când s-a întors în România.

Citește și...